RO Study
👤
MDLH
MDLH
07-09-2016
Fizică
a fost răspuns
ce este relativitatea miscarii
Răspuns :
Cat1977
Cat1977
07-09-2016
Proprietate a mărimilor fizice de a depinde de condițiile concrete în care se efectuează măsurarea lor sau de sistemul de referință la care sunt raportate.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezolvati In Z Ecuațiile : A) |x|=2 ;|x-1|=3; |2x-3|=5 B) ||x-5|-3|=1 ; ||x-7| -5| =3 C) ||2x-1|-3| =2 ; ||3x-2|-6| =2 ; D) 2(3+2x) +|x-1|= 4(x+3) E) (x+1) La P
Am Pus Poza Cu Ex ,va Rog Să Mă Ajutați Ofer 98 De Puncte Doar Cele Încercuite.. 98pct + Coroana
Nu Sa Incarcat In Primul Mesaj Exercitiile
Morala FabuleiMorala Fabulei Racul,broasca Si Stiuca Se Contine In Proverbul... Va Rog Mult.
Îmi Puteți Traduce Si Mie Fisa In Romana Va Rog?
La Ora 18:30 Dumitru Sa Așezat La Calculator Mama Ia Permis Să Se Joace Timp De 45 De Minute Dar La Rugat După Joacă Să Își Curețe Încălțămintea Să Nu Întârzie
Elevii Se Joaca In Curtea Școlii Diferența Dintre Numărul Celor Care Sar Coardă Și Al Celor Care Aleargă Este 36 Iar Câtul Este 5 .Câți Elevi Sar Coarda? Câți E
Dau Coronița De La Exercitiul 3 Decât Subpunctul B
Aflați Trei Nr Consecutive Stiind Ca Suma Ultimelor Doua Este Triplul Primului Nr
Adrian Dorește Să-și Cumpere Un Telefon. Studiind Ofertele, Constată Că Are Doar Jumătate Din Banii Necesari. Andreea, Sora Lui, Se Oferă Să Contribuie Cu O Tre