RO Study
👤
Raressimionesc
Raressimionesc
07-09-2016
Limba română
a fost răspuns
personaje o fapta generoasa
Răspuns :
MonsterGamingRO
MonsterGamingRO
07-09-2016
Garrone, Franti, Crossi,
Ciungule. Sper ca nu am ratat pe cineva.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Daca 4x+5y=17 Si 5x + 4y= 15 , Calculati:a) 8x+8y= ?b) 4x-4y=??macar La ''a'' Imi Puteti Arata?
Fie Triunghiul ABC Cu Masura Unghiului A=90 De GraDE Si AD perpendicular Pe BC (D Apartine BC) Daca AD=6cm si BD=4cm Calculati CD
Un Gospodar Are De Patru Ori Mai Multe Gaini Decat Rate Daca Cumpara 2 Rate Si Vinde 4 Gaini Numarul Gainilor Va Fi De 3 Ori Mai Mare Decat Cel Al Ratelorcate R
1)Stabiliti Daca Triunghiurile ABC Si A”B”C” Sunt Asemenea Stiind Ca: a)m Unghiului A=50 Grade,m Unghiului C=75 Grade;m Unghiului A”=50 Grade,m Unghiului C=75 G
In Doua Cutii Erau 284 De Creioane. Daca S-ar Pune 46 De Creioane Din Prima Cutie In A Doua, In Cele Doua Cutii Ar Fi Un Numar Egal De Creioane. Cate Creioane E
Desteapta-te Romane Apartenenta La Gen Liric Plz
Functia Liniara f:R->R Indeplineste Conditia f(x-1)=-2x+2+2.f(1) Este ......
O Ferma Are Plantati Pe Un Loc Nuci,prunii Si Meri.Nucii Sunt De 4 Ori Mai Putin Decat Prunii,iar Merii Sunt 15 Mai Multi Decat Jumatatea Din Numarul Prunilor.c
Suma A Trei Numere Este 360.Se Imparte Primul Numar La Al Doilea Si Se Obtine Catul 1 Si Un Rest Egal Cu Al Treilea Numar.Afla Numerele,stiind Ca Al Doilea Este
Am A+b+c=975.b=a/3.c=a+85