RO Study
👤
Arzu11
Arzu11
07-09-2016
Limba română
a fost răspuns
seminte cu sens asemanator
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
07-09-2016
seminte-boabe,samburi
Answer Link
ANiSiA1
ANiSiA1
07-09-2016
seminte- boabe, samburi
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Hei..Trebuie Sa Fac O Compunere Despre O Imntamplare Pentrecuta Intr-o Librarie Si Habar N-am Cum Sa Incep..:(..Help Me , Please :(
Am Nevoie Urgent De Un Eseu La Tema: "happines Is When What You Think, What You Say And What You Do Are In Harmony"
In Doua Cutii Erau 284 De Creioane. Daca S-ar Pune 46 De Creioane Din Prima Cutie In A Doua, In Cele Doua Cutii Ar Fi Un Numar Egal De Creioane. Cate Creioane E
Scrie 613 Ca O Suma De 3 Termeni, Astfel Incat Fiecare Termen Sa Fie Cu 1 Mai Mare Decat Dublul Numarului Precedent
PLANUL DEZVOLTAT DE IDEI LA PRISLEA CEL VOINIC SI MERELE DE AUR
Pretul Unei Biciclete Se Mareste Cu 20%.Dupa Un Timp Biciccleta Se Scumpeste Din Nou Cu 10%,Ajungand Sa Coste 264 Lei.Determinati Pretul Initial Al Bicicletei.
Un Pararelipiped Dreptunghic ABCDA'B'C'D' Cu Baza ABCD Are Al=56cm2, At=200cm2, AB=8cm. Calculati:a) Aria Bazei Pararelipipeduluib) Lungimea Segmentulu [BC]c) I
Un Elev a Citit Inr-o Saptamana 5 Dintr-o Carte,in A Doua Saptamana cu 2 mai Mult , iar In a Treia Saptamana , 18 Restu Pagini
Buna , Am O Intrebare : Ce As Putea Desena/picta De Sf. Valentin , Mai Ne Am Desen La Scoala Si Nu Stiu Ce Sa Desenez ( Cum Sa Imi Fac Tema La Desen) , Va Rog R
Cine A Fost ALEXANDRU IOAN CUZA