RO Study
👤
Paraschiv01
Paraschiv01
06-09-2016
Matematică
a fost răspuns
Simplificati:
0,5(a-4B)+0,1(5a+10B)
Răspuns :
Dimaz
Dimaz
06-09-2016
0,5(a-4B)+0,1(5a+10B)=0,5(a-4B)+0,1·5(a+2B)=0,5(a-4B+a+2B)=0,5(2a-2B) =0,5·2(a-B)=a-B
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 33+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1. Institutie Financiară Care Asigură Circulația Banilor2. Data Pånă La Care Împrumutul Trebuie Restituit3. Investirea Unei Sume Băneşti Cu Scopul De A Obținepr
Match The Words To Their Opposites ( Din Prima Coloană Cu A Doua ) : • Shove Off • Dart • Scarper • Go Away • Clamber
Poate Cineva Sa Ma Ajute La Acest Ex?
1.Indica Sensul Expresiei Fara Tragere De Inima 2.Mentioneaza Numarul De Opere Literare Care Trebuiau Pregatite Pentru Examenul La Romana 3.Precizeaza Starea Pe
Vă Rog Urgent!!!!!!!!
Analizati Cuvantul "meu" Din Sintagma: In Spatele Meu.
Mă Poate Ajuta Cineva ,cu Exercitiul Încercuit ,să Imi Explice Cum Se Calculează?
Este Corect ?(Să Mi Spuneți Dacă Am Rezolvat Ok).Dacă Vedeți O Greșeală Spuneți O
Urgent, Vă Rogggg.Dau Puncte Și Coroană In Ce Fel Ne Influențează Reclamele( Radio, TV, Ziare, Social Media) Decizia De A Cumpara Un Anumit Produs? Ai Un Anunț
Alcatuieste Schema Propozitiilor 1 Copiii Au Facut O Excursie La Alba -iulia .2 Muzeul De Istorie Este Impresionant .3 Orasul Ardelean Poarta Multe Urme De Is