RO Study
👤
Ghipa
Ghipa
06-09-2016
Limba română
a fost răspuns
cum se analizeaza o poiezie morfologic
Răspuns :
Doi5
Doi5
06-09-2016
fiecare cuvant in parte
Answer Link
Hotdog3000
Hotdog3000
06-09-2016
Cand ai o poezie iei fiecare cuvant in parte si il analizezi.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Fie Rombul ABCD Cu Masura Unghiului A = 60 Grade .Daca P= Proiectia Lui BC Pe D Demonstrati Ca : 1. Aria Lui ABCD = 2 Ori Aria Lui BPDQ 2. Aria Lui ABP = Unu
Alcatuiti O Compunere Narativa In Care Sa Folositi Adverbe Diferite.Subliniaza Cel Putin Zece! DE CLASA A 5 A
Buna!Am De Facut Un Dialog De Cel Putin 5-6 Replici,intre Doua Personaje Din Basme Diferite.
Cunoscand Greutatea Unui Om Cu Masa De 60 Kg Pe Suprafata Unor Astre Calculati Accelaratiile Gravitationale Ale Acestora.Astrul: JupiterGreutatea:15540 X 10 La
As Dori Si Eu O Compunere Cu Titlul : O Zi De Vacanta .
Cum Se Numeste Urina La Mascul Dar La Femela
1). Souligne Le COD(complement Object Direct) De Chaque Phrase Et Reecris La Phrase En Remplacant Le Groupe Nominal Par Le Pronom Personnel Complement Qui Convi
Va Rog !!!!! As Dori Un Rezumat/povestire " De Vorba Cu Nucuratul '' , "cravata Alba " , Casa Cu Geamuri Portocalii" DE ION MINULESCU.... Am Mare Nevoie Va Ro
Suma A Doua Numere Naturale Este 48. Aflati Numerele , Stiind Ca , Impartind Unul Dintre Nr La Celalalt , Obtinem Catul 3 Si Restul 4 ..?
Rezolvati Inecuatia X(1-[tex] \sqrt{2} [/tex]) [tex] \geq [/tex]4-2[tex] \sqrt{8} [/tex]