RO Study
👤
Ionelaagrigoroaie
Ionelaagrigoroaie
05-09-2016
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna capatinii
Răspuns :
RaduYTB
RaduYTB
05-09-2016
Cap de animal mort sau tăiat pentru consum
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 86+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
18. Calculează: A+a=b A+a+a=c Stim Că: A <b<cc=cea Mai Mare Cifră Impără A=? B=? C=?
4. Ce Crezi Că S-ar Fi Întâmplat Cu Floarea, Dacă Lacul Şi Vântul Nu Ar Fi Ajutat-o? Din Textul Ploaia Pentru Floarea Cea Mica
Vă Rog Eu Din Tot Sufletul Meu Nu Mă Lăsați La Greu Ajutați-mă Urgent La Ex:7,8,9 Nu Vreau Să Rămân Corigent
Alcătuiește O Compunere În Care Un Băiat Ajută O Bătrânică
„Într-o Zi Alergă Ca De Obicei În Pădure, Lăsând Secerătorii Pe Câmp. Dar Abia Intrase În Poiana Unde Îi Plăcea Să Asculte Cântecele Păsărilor, Că O Ploaie Nǎpr
1. Explain Why Orwell Left His Job As A Police Officer With The Indian Imperial Police In Burma.
In Triunghiul ABC Se Cunosc AB = 6/5 Cm, AC = 66 Cm Si BC = 6 Cm. a) Precizati Natura Triunghiului ABC. b) Dacă BD LAC, D € (AC), Calculati Lungimile Segmentelo
Rezolva Problema Dupa Urmatoarele Date:S = 1 M² (suprafață)I = 2 A ( Intensitatea Curent Electric)U = 36 V (tensiune Electrică)ρ(rezistivitate) = 1.7 * 10⁻⁸ Ω·m
Ex2. Citiți, Apoi Reprezentaţi Printr-un Desen: a) Me [CD], CD || AB; b) {X, Y, Z) = MN, MN AB={Y}: c) [BAL[BC, [KM ||[BC, KE [BA;ible d) AB || CD, KPAB={M}, KP
36. Să Se Afle Numerele Naturale Care, Împărțite La 8, Dau Restul Egal Cu Triplul Câtului. VĂ ROG DAUUU CORROOANNAA SI 100 PUUNNCTEE