RO Study
👤
Liliocbrihunet
Liliocbrihunet
05-09-2016
Limba română
a fost răspuns
Continua enunțul.. A invata. .
Răspuns :
MariaDN
MariaDN
05-09-2016
A invăța este o datorie a elevului.
Answer Link
Costelartene
Costelartene
05-09-2016
A invata este ceva folositor in viata
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dialog Între Un Tehnician Hotelier Ri Receptioner
Puteti Sa Imi Spuneti Pe A Dar Vreau Sa Imi Trimiteti Poza Cu Calculul Sau Sa Imi Scrieti Calculul Cu Raspunsul Direct.Va Rog Raspundeti Urgent Calculul=(25xA+2
5 3. Câte Fracții Echivalente Cu 5 Supra 7 Au Numaratorul Mai Mare Decât 40 Si Numitorul Mai Mic Decât 100 ?
Prin Suma A Doua Numere Naturale A Si B Intelegem .................................. Notat Cu .........................; In Acest Caz Numerele A Si B Se Numesc
5. Construiește Câte Un Enunţ În Care Substantivele Carte, Fericire Și Andrei Să Aibă Următoarele Funcții Sintactice: Subiect.... Atribut ......
Salutare As Avea Și Eu Nevoie Urgent De Rezolvarea Exercițiului 1 Punctele A, B, C, E!!
Mihai Și Verișoara Sa Au Același Nr De Timbre. Dacă Mihai Ii Da Verișoarei Sale 48 Timbre, Cu Câte Timbre Va Avea El Mai Puțin Decât Aceasta? Rezolvati
VA ROG!! DAU COROANĂ!!!
10. Suma A Două Numere Este 108. Aflați Numerele, Știind Că Unul Dintre Ele Este De Trei Ori Mai Mare Decât Celălalt. DAU COROANA!
15. Ce Efecte Crezi Că Va Avea Asupra Celorlalți Hotărârea Lui Joe De A Pleca? Motivează-ţi Răspunsul. Eu Cred Că ....