RO Study
👤
Naty5
Naty5
03-09-2016
Matematică
a fost răspuns
ajutor va rog rezolvarea pe lung
Răspuns :
Nitugheorghe57
Nitugheorghe57
03-09-2016
c)8 1/3
se citeste 8 intregi si o treime
se inmulteste (3x8)+1=
24+1/3=25/3
succes
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 56+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
9. Menționează, În Calet, Modul Şi Timpul Primului Verb Prin Care Se Exprimá Predicatul Verballnotează În Calet Din Prima Replică A Lui Jesse
Ce Notă Merit?Test De Evaluare StadialăSe Acordă 1 Punct Din Oficiu.- 1. În Triunghiul MNP Cu *M= 90°, Construim Înălţimea MQ, QE NP. Ştiind CăKN = 30° Şi QP =
Definiți Cele 3 Legi Ale Gazelor. Relațiile Dintre Cele 3 Stări De Agregare. LegeaClayperon - Mendeleev.
Dacă Ești La Liceul De Arte, Profil Arhitectură, Mai Faci Materia Economie În Clasa A XI A ? Mulțumesc!
Am Nevoie Urgent!!! DAU 5 STELE ȘI INIMA!!!!!!
Care Sunt Conditiile Din Mediu Pentru Care O Planta Poate Transpirava Roogg E Urgent
AS DORI UN REFERAT FIZICA CLASA 9 DE 10 PAGINI DESPRE ENERGIA MECANICA
Într-amurgul Unei Frumoase Zile De Vară Din Anul 1839, Amicii Mei (...) Şi Eu Coboram Încet Munții Apenini Care Despart Toscana De Väile Lombardiei. Analizeaza
Observa Diferite Tipuri De Fructe Si Noteaza Pentru Fiecare; daca Este Fruct Carnos Sau Usfat daca Se Deschide Sau Nu La Maturitate daca Sunt Usor De Separat D
Intr-un Coș Sunt Mere, Prune Și Pere. Dintre Acestea 21 Nu Sunt Mere, 16 Nu Sunt Mere, Iar Perele Sunt Cu 2 Mai Puține Decât Dublul Prunelor. Care Este Triplul