RO Study
👤
Anonim
Anonim
02-09-2016
Matematică
a fost răspuns
Acel ex la care scrie:Aratati
Răspuns :
Bianca2002sc
Bianca2002sc
02-09-2016
Aa barat = 10a+a =11a(11a este divizibil cu 11)
Answer Link
Best31cor
Best31cor
02-09-2016
aa=10a+a=11a care se divide prin 11 deoarece este un multiplu al lui 11
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Doua Numere Este 179.Daca Impartim Un Numar La Celalalt,obtinem Catul 4 Si Restul 9. Care Sunt Numerele ?
Scrieti Propozitiile De Mai Jos, Completandu-le Cu Pronumele Demonstrative Indicate In Chenare:(pronume De Apropiere,N,masculin, Singular) Este Prietenul Meu Ce
Imi Puteti Da Si Mie Exemple De Personaje Din Literatura Care Se Comporta Frumos Cu lucrurile !??? Va Rog! :*
De Unde Stii Cand Ai Legatura Covalenta Si Cand Coordinativa?
Compunere Cu Titlul ,,Meciul De Fotbal,, Cu Multe Numerale .
Tatal Avea 25 De Ani Cand S-a Nascut Fiica Sa Si 29 De Ani Cand S-a Nascut Fiul Sau.Acum Toti Trei Au Impreuna 69 De Ani.Aflati Ce Varsta Are Fiecare.
Puteti Raspunde La Urmatoarele Exercitii: 1)Indentificati Adjectivele Din Textele De Mai Jos Si Analizati-le Dupa Modelul Dat. a) Peste Dealuri Zgribulite Pes
Alcatuieste 4enunturi Despre Ziua De 8Martie In Care Verbul A Sarbatorii Sa Fie Folosit La Modurile:conjunctiv , Conditional-optativ, Infinitiv Si Gerunziu.Va R
Alcatuiti Un Eseu In Care Sa Argumentati Necesitatea Separarii Puterii In Stat
Va Rog Ajutati-ma !! Help-me!!! Am De Facut La Engleza O Compunere(desigur In Engleza)... In Compunere Trebuie Sa Scriu Despre Un Accident Cand Ma Intorc De L