RO Study
👤
Danezu
Danezu
03-03-2014
Limba română
a fost răspuns
propozitii cu stramos
Răspuns :
Pati
Pati
03-03-2014
Aceasta bratara este la mine din mosi-stramos.
Answer Link
Ctinamaria31xxx
Ctinamaria31xxx
03-03-2014
Azi la istorie am invatat despre stramosii nostri.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 94+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A 3 Nr Este 4213 Daca Primul Este 728 Iar Al Doilea Este De Patru Ori Mai Mare Care Este Al Doilea Nr? 3 Bluze Si 2 Fuste Costa 165 Lei 3 Bluze Si 2 Fuste
Alcătuiește O Compunere Descriptiva Cu Titlul Portretul Mamei, În Care Sa Folosești Trei Figuri De Stil Diferite
Afla Dimensiunile Unui Dreptunghi,stiind Ca Perimetrul Sau Este De 24 Cm Si Ca Latimea Reprezinta 1/3 Din Lungime.Construieste Dreptunghiul Cu Dimensiunile Calc
Calculati: Media Geometrica ( Radical Din A X B) = Fortmula!! Radicalll Mare ..sub Radical Este 2 Radical Din 3 X 2 Radical Din 27......................b) Mg
Cum Se Rezolva Exercitiul Următor -20+16:[-2putrea 5 : 2la Puterea 3 + 2:(6-2×4)]=?
11-(7×5-9×9:f:3):8=7 Nu Stiu F-ul
Suma Perimetrelor A Doua Patrate Este De 256 M,iar Latura Unui Patrat Este Cu 6 M Mai Mica Decat Latura Celuilalt Patrat.Afla Laturile Celor Doua Patrate. Am
Am De Facut Un Proiect La Biologie , Si Trebuie Sa Scriu -Caracteristici Parcuri Naturale
Opus La Cuvântul Fiare
Locul De Depozitare Din Magazinul Metro Pt. Flori Are Forma Unui Dreptunghi Cu Lungimea De 5 Ori Mai Mare Decat Latimea. Cel Din Magazinul Bricostore Ar