RO Study
👤
CristianC1
CristianC1
31-08-2016
Matematică
a fost răspuns
va rog eu mult am nevoie:)
Răspuns :
Didi27
Didi27
01-09-2016
Am atasat rezolvarea
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Grupati Cuvintele De Mai Jos In Baza Relatiei De Sinonime Dintre Ele: injsemnat-neinsemnat -semnificativ-nesemnificativ. continuati Fiecare Sir Cu Serii De Echi
Ajutati-ma Va Rog :) 1.Fie Numerele A=43,125+7-12,5 Si B=4-1,2 Calculati A+b Si A-b. 2.Transformati Urmatoarele Fractii Ordinare In Fracii Zecimale: 23 Supra
Scrie Numele Statelor Invecinate Cu Moldova,b) Scrie Numele Cetatilor Intarite De Stefan Cel Mare, C) Scrie Numele Catorva Bisericilor Sau Manastirilor Ctitorit
Continua Versurile Cu Inca 4 Versuri,tot Cu Numerale Ordinale. Primul S-a Trezit Al Doilea Si-a Inchipuit Ca Al Treilea S-a Lovit De Al Patrulea Care A Fugit. (
Că-ți Ani A Domnit Mihai Viteazul
Identificati Cel Putin 6 Asemanari Intre "Prâslea Cel Voinic Si Merele De Aur" Si "Greuceanu" . Vreau Si Exemple Din Povesti .
Câți Ani A Domnit Ștefan Cel Mare
Alcatuieste Un Text Din Sapte Enunturi Despre O Vizita La Un Adapost De Caini Fara Stapan.
If A Boyfriend\girlfriend Said 'i Love You' On Your First Date, Would You Run A Mile? La Urma N-am Inteles Cum Se Traduce ! Traducereee... Fara Google
Sens Asemanator Pentru Triluri