RO Study
👤
TinaRina
TinaRina
30-08-2016
Limba română
a fost răspuns
va rog frumos sa ma ajutati!!!
Răspuns :
AndreiVelicescu
AndreiVelicescu
30-08-2016
Schimbarea modului principal de expunere...primul are dialogul...al doilea are naratiune
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cum Sa Explic Rolul Virgulei Dati-mi Exemple Si Cratima Ca Mereu Când Am Scris Mi-a Dat 3 P ..
Faceti O Compunere In Care Sa Explicati Expresia : ``When I Watch A Movie Based On A Book , I Use Someone Else`s Imagination ``
Redacteaza O Compunere Cu Titlul ,,Calatoria Unei Picaturi De Apa".Reda In Povestire Circuitul Apei In Natura
O Propozitie Dupa Fiecare SchemaS+p.s+P+p.ss adj v S S + P + p.spron v sP+p.s+S+p.sv s S S
1.Subliniaza Complementele Directe Din Urmatoarele Texte: a. Fericesca-l Scriitorii, Toata Lumea Recunoasca-l... Ce-o Sa Aiba Din Acestea Pentru El,batranul
Alcătuiți Propoziții În Care Să Aveți Interjecții Cu Funcția Sintactică De Nume Predicativ. O Propoziție Am Făcut-o Eu. E Vai De El.
Cuvinte Inrudite Cu cuvantul ;batrani;
Traduceti Va Rog In Romana:Being A Sols Traveller You Discover Yourself And You Have The Courage To Be Vulnerable In Front Of Others.
Ajutatima Si Pe Mine Va Roggg Imi Trebuie Maine : Ce Trebuie Sa Pun la Portofoliu Clasa A 8 A
Vi Sa Intamplat Ca O Anumita Traire De Moment Sa Influenteze Modul In Care Vedeti Lumea Inconjuratoare? Relatati O Asemenea Experienta