RO Study
👤
Borcana
Borcana
30-08-2016
Limba română
a fost răspuns
exercitii de scriere pentru clasa 1
Răspuns :
Raulmitrache
Raulmitrache
30-08-2016
Ana are mere.
Nini scrie.
Luca se joaca.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Cine E Si Nu-i Pereche Si Cu Gura E Pereche?
Salut, Daca Vi Se Pare Cunoscut Desenul, Puteti Sa-mi Dati Dimensiunile Ve Rog Muuuult:D ??
Care Imi Poate Spune 1 Un Adverb Obtinut Prin Conversiune Din Substantiv Care Exprima Diviziuni Ale Timpului2 Un Adverb Compus Din 4 Cuvinte
Un Elev Are De Rezolvat Intr O Saptamna 200 De Probleme . In Prima Zi Rezolva 20% Din Ele A Doua Zi 25 % Din Restul. Cate Pribleme A Rezolvat In Fiecare Din Cel
X²+7x+6=0 Calculati Aceasta Ecuatie
Salut Va Rog Mult Sa-mi Ajutati Am De Scris O Compunere In Limba Engleza Cum Am Petrecut Eu Vacanta De Paste!
Intr-o Tabara Sunt 180 Camere Cu 4 Sau 8 Paturi,in Total 1200Intr-oIntr-o Tabara Sunt 180 Camere Cu 4 Sau 8 Paturi,in Total 1200Intr-o Tabara Sunt 180 Camere Cu
Compoziţia Procentuală De Masă A Unui Oxoacid Cu M=98 Este: 2,04% H, 32,653% S, 65,306% O..Scrieţi Ecuaţiile Reacţiilor De Ionizare Ce Au Loc La Dizolvarea H2
Imaginează-ţi Că Lucrezi Intr-o Agentie De Publicitate Si Trebuie Sa Realizezi Textul Unei Reclame La Un Parfum Numit "Hoinar " . Trebuie Să Aibă 8 Rânduri.
Identifica In Locuinta Ta Dispozitivele Care Au In Alcatuirea Lor Magneti Si Explica Utlitatea Lor.