RO Study
👤
Martipan
Martipan
29-08-2016
Matematică
a fost răspuns
afla valoarea deimpartitului : a:8=15 rest 4
Răspuns :
Didi27
Didi27
29-08-2016
a = 8 *15 + 4 =120 + 4 = 124
Answer Link
CoolGuyYT
CoolGuyYT
29-08-2016
a=8x15+4
a=120+4
a=124
Sper că team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Selectează Afirmația Corectă: ribozomii Sunt Mici Structuri Ribonucleoproteice flagelii Conțin 18 Perechi De Microtubuli Periferici Nu Stiu mitocondriil
= 2. Fie VABCD O Piramidă Patrulaterǎ Regulată Cu Latura Bazei De 18 Cm Şi Înălţimea VO = 9√3 Cm, Iar M Un Punct Pe Înălțimea VO, Astfel Încât A) Calculați Aria
Mișcare De Tip Tigmotropism Este Întâlnită La: floarea Soarelui Nu Stiu hamei păpădie trandafir lalea
Repede Va Rog Frumos Dau Corona Si 100 De Puncte Din Suflet Va Rog
Îmi Puteți Face Un Text Cu 10-12 Rânduri Cu Titlul *În Fabrica De Ciocolată*?vă Rog Cât Mai Repede!
13 Indică În Parantezele Alăturate Partea De Vorbire La Care Se Referă Cuvântul Evidențiat: Într-o Seară, La Cină, Heidi Văzu Tacâmului Ei ( Pronume Cartea Cu C
Maria Parcurge 300 M În 3 Minute. 3. Dacă Ar Cumpăra Două Bilete La Film, Mihaela Ar Plăti 15,40 Euro. Dacă Ar Mai Invita Trei Prietene La Film, Mihaela Ar Treb
AM NEVOIE URGENT!!Ex 5
Singur Sens. c) Calculaţi Conţinutul În Apă Al Plasmei Sângelui Unui Adolescent, ştiind Următoarele: - Volumul Sangvin Reprezintă 7% Din Masa Corpului; - Plasma
1. Care Dintre Figurile Următoare Reprezintă Desfăşurarea Unui Cub, A Unui Paralelipipe A Unui Con Sau A Unui Cilindru? Оо