RO Study
👤
Anonim
Anonim
28-08-2016
Limba română
a fost răspuns
3 figuri de stil la poezia fintinile
Răspuns :
Miyhaeela1
Miyhaeela1
28-08-2016
enumeratie:
Sapa, frate, sapa, sapa,
epitet:
tinerii serpi
comparatie:
Ne pierdem ca sa ne-mplinim
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Schema Din Fig.1 Este Reprezentat Un Circuit Electric Alcatuit Din Trei Rezistente Identice: R1+R2+R3=2 Ohm Determina: A)Rezistenta Totala A Circuitului....
În Trapezul Dreptunghic ABCD Cu BC || AD, A =B=90° Si AD=20 Cm, BC=36 Cm Şi AB=12 Cm, Diagonala AC Este Bisectoarea Unghiului BCD. Dacă ABDC={M},calculați Perim
Ioana Are 4ani.Sora Ei Este Cu Doi Ani Mai Mare,iar Mama,daca Ar Avea Mai Mult Cu 2 Ani,ar Avea35 De Ani.Tata Este Cu 3 Mai Mare Decat Mama. Cati Ani Vor Avea I
Buna Ziua Va Rog Mult De Tot Ex 6
(Alexandru Mitru,,,Poveşti Cu 5. Schimbă Numărul Subiectelor Şi Realizează Acordul Cu Predicatele. A) Eu Plec La Pescuit. Un Tovarăș Mă Însoţeşte. El Are La Min
In Schema Din Fig.1 Este Reprezentat Un Circuit Electric Alcatuit Din Trei Rezistente Identice: R1+R2+R3=2 Ohm Determina: A)Rezistenta Totala A Circuitului....
Subliniază Și Notează Fiecare Parte De Propoziție Realizează Fiecare Parte De Propoziție Fă I Schema Lor 1 Vine De La Munte Cu Mama 2 Buturuga Mică Răstoarnă Ca
Ajutorrr Va Rog Maine Am Test Si Ar Ajuta
Va Rog Ex. 1!!! Repede!
24 B) Ştiind Că Prețul Unei Tarte Întregi Este 60 De Lei, Calculează Câţi Lei A Încasat Fiecare Cofetar. 434 6 45 MATEMATICĂ 1 2 2 3 2 3 3 1 8 4 42 6 63 13 4 3