RO Study
👤
Monaca
Monaca
26-08-2016
Limba română
a fost răspuns
Textul descriptiv este epic sau liric?
Răspuns :
Soyluna2004
Soyluna2004
28-08-2016
cred ca este epic....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 25+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă Mă Rog La Dumnezeu 2 Ani Și Fac Fapte Bune Și Devin Credincioasa Pot Avea Pisicul Meu Inapoi Și Sa Ma Joc Cu El Ca Înainte ?:((( Va Rogg
Pe R×R,se Defineste Legea De Compozitie X×y=xy-x+y-2.sa Se Determine X€R Astefel Incat 2×x=5
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați
Se Consideră Punctele A(–3, 8) Și B(0, 4). Lungimea Segmentului AB Este: A. 6B. 5C. 7D. 8 Am Nevoie De Ea Repede
Realizează Pentru Portofoliuo Planşă Care Să Cuprindă Ima-gini Din Statele Membre AleUniunii Europene. Dau Coroana Plss
12. Complete La Grille.1000010.42.3.1. C'est Le Père De Mon Pere Ou De Ma Mere 7. Terme Affectueux Pour Designer La Mère2. C'est La Femme De Mon Oncle8. Il Est
DAU COROANA PLSSCaută, În Text, Expresiile Folosite Pentru A Descrie Atitudinile Personajului Şi Notează-le.Işi Ascundea Emoțiile.
18. Distanţa De La Timişoara La Brașov Este Cu 260 Km Mai Mare Decât Distanţa De La Brașov La București.Voicu Se Deplasează Pe Traseul București-Braşov-Timişoar
4. Răspunde La Întrebări.a) Când S-a Constituit UE?b) În Ce An A Aderat România La UE?c) Care Este Ultima Ţară Care A Aderat La UE?d) În Ce An Au Aderat La UE C
Suma A Două Numere Este 247. Micşorând Cu 2 Unul Din Numere El Devine Un Sfert Din Celălalt. Să Se Afle Numerele.