RO Study
👤
Amelia1999
Amelia1999
25-08-2016
Biologie
a fost răspuns
Exercitiul 8 va rog frumos
Răspuns :
Marcyflower
Marcyflower
25-08-2016
Stiu sa te ajut doar la al doilea punct pentru ca la primul am o idee dar mai bine nu zic aberații :)
2.Pancreasul endocrin
Sper ca totuși te-am ajutat! Spor :D
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
20 De Puncte Subiectul Al II-lea Scrie Un Text De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Prezinți Mesajul/o Semnificație A Fragmentului Selectat Din Cartea Cu Apolo
Alcătuiți Un Referat În Care Să faceți O Comparație Între "mediul Construit Traditional" Și "mediul Construit modern, Contemporan" Aveți În Vedere Următoarele A
1. Se Consideră Figura De Alături. a) Numiți Două Perechi De Drepte perpendiculare. b) Numiți Două Perechi De Drepte Oblice Una față De Cealaltă. c) Numiți Pici
Redactați Un Text Narativ, In Care Să Prezentați Un Dialog Contradictoriu Dintre Doi Profesori De Invatamant Primar, Cu Privire La Substantiv.
Formuleza Doua Consecințe Ale Tratatului De La Versailles Pentru Dezvoltare Germanei
Radical Din 16/4 + Radical Din 2/3
Rezumat Detaliat Mara De Ioan Slavici Capitolele 7 - 8 Va Rog Cat De Detaliat Posibil !!
Argumente Pro Și Contra Exploatării Calcarului, Sa Fie Bine Definite Va Rog!!!
Alcătuiește O Compunere De 100-150 De Cuvinte Despre O Călătorie Într-o Altă Localitate, Folosind Cel Puţin Cinci Predicate Nominale. Subliniază Predicatele No
Scrieți Numarul 2 La Puterea 2022 Ca Suma A Doua Numere Naturale Impare Consecutive DAU COROANA.