RO Study
👤
Crrysss
Crrysss
25-08-2016
Matematică
a fost răspuns
Va rog sa ma ajutati daca stiti
Răspuns :
TheJoker25565
TheJoker25565
25-08-2016
La prima se simplifica cu 2, la a doua cred ca se simplifica cu 2+5 si iti ramane 2 supra 5, la a treia cu 10, la a patra cu 5 de mai multe ori pana ramane fractie ireductibila, si la ultima cred ca (,) cu 2 la puterea a doua..dar nu sunt sigur
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Redacteaza O Descriere Succinta (7-8 Enunturi) A Unuia Dintre Tablourile Reproduse De Mau Jos.Atentie La Detalii (tema Comparatia) Va Roog Mult
Un Frigider Costă 880 RON Prețul Lui Se Reduce Cu 5% Cât Va Costa Frigiderul După Reducere
И Без6. Слова, Данные В Скобках, Используй В Нужном Падеже.1) Чай Можно Пить С (лимон)(лимон)2) Бабушка Печёт Очень Вкусные Плацинды С (картош-ка)3) Мясо Надо Р
Scrie, În Pătrate, Cifra Care Indică Ordinea În Care Segăsesc În Dicţionar Cuvintele De Mai Jos.frunzarafalătoamnanorploaieasfaltcergristruguremar
B. Redactează Un Text De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Argumentezi Dacă Este Importantă Sau Nu respectarea Unui Cod Vestimentar În Contexte Oficiale, Rapor
4. Fractia 14 Supra 22este Echivalentă Cu:a)3supra7b)2supra 3c)21supra 14d)7supra3
Alcătuiți Patru Fraze De Cate Doua Propozitii In Care Sa Existe O Completiva Directa Al Cărei Termen Regent Sa Fie Pe Rand Una Dintre Părțile De Vorbire Notate
1.Mihai Citește O Carte. În Prima Zi Citește 7 Pagini Și Apoi În Fiecare Din Următoarele Zileciteşte Cu 3 Pagini Mai Mult Decât În Ziua Precedentăatea) Căte Pag
Dau Coroana Am Nevoie Urgent Plzz
2. Prezintă Evenimentele La Care Se Face Referire În Text, Folosindexpresiile:la Început, Apoi, Mai Târziu, În Acelaşi Timp, În Final. DAU COROANA *_*