RO Study
👤
Foundlite
Foundlite
24-08-2016
Limba română
a fost răspuns
ma putei ajuta ? dau coroana
Răspuns :
TurcanIana
TurcanIana
24-08-2016
Pai...Fiecare nu asculta ce spune celalalt si vorbesc fara sa asculte# Fiecare se asculta doar pe el...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Afla Fractiile Cu 2 Supra 10 Mai Mari Decat 4 Supra 10 ,5 Supra 10, 1 Supra 10, 6 Supra 10, 8 Supra 10, 7 Supra 10, 3 Supra 10, 2 Supra 10
Concepiți Un Eseu Reflexiv Nestructurat De O Pagină În Care Să Abordați Problema În Maxima: ,,Eu Sunt O Carte''
De Ce Etruscii Erau Atât De Religioși
3. Determinați Coeficientul Unghiular Şi Trasați Graficul Funcției: A) F: R→R, F(x)=3x-4; 5 D) T: R→R, T(x)=-=x; B) G: R→R, G(x)=-1,5x+2; C) H: R→R, H(x)=2(x+1)
Va Rog Repede Ca Am Maine Mate .dau Coroana
Care Sunt Personificări Din Basmul Find Baiet Paduri Cutreieram
Ce Mi-a Placut Și Ce Nu Mi-a Placut In Poezia ,, Flori De Nufăr “ De Vasile Alcsandri?
AJUTOR DACA ARE CINEVA CARTEA MEA DE GRAMATICA DE LA ART KLETT CLASA A 6-a POATE SA IMI FACA POZA LA PAG 85,86,87,89 90 91 VA IMPLOR DAU COROANA
4. Mama Este De 4 Ori Mai Mare Decât Fiica Sa. Câţi Ani Are Fiecare, Știind Au 45 Ani? Ps: Am Vazut Ceva Rezolvări Cu 45:5=9 De Unde Este Luat Acel 5? Mulțumesc
În Figura Alăturată Se Ştie Că <A:<B=3rest 20 Grade.ştiind Că Măsura Unghiului Exterior Din C Are 149 Grade,să Se Afle Măsurile Unghiului Triunghiului Abc