RO Study
👤
MadalinGamingHD
MadalinGamingHD
24-08-2016
Limba română
a fost răspuns
va rog ajutor dau coroana
Răspuns :
Аноним
Аноним
24-08-2016
Este noapte.Lacul staraluceste in lumina lunii.Vantul imi suiera langa urechi.Frunzele se duceau iar in dreapta , iar in stanga .
Un loc minunat...
SPER CA TE.AM AJUTAT
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 88+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
”barca Lunii”si ”suflat In Stele” Ce Fel De Figuri De Stil Sunt?
Ajutati -ma Va-rog!!!!!! ESTE URGENT 2. Patru Pixuri De Acelasi Fel Consta 20 D Le. Opt Astfel De Pixur Consta ....... Lei ???? 3 .Patratul ABCD Are Latura De 5
Numarul Natural X Care Verifica Relatia 2 < X (mai Mic Sau Egal) 3 Este = (Formula, Si Procedeul De Rezolvare :D)
Trei Copii Au De Asezat 319 Cartii Intr-o Bibloteca.primul Immpreuna Cu Al Treilea Au Asezat 273 De Carti,iar Al Treilea De Doua Ori Mai Mult Decat Al Doilea.C
Apasati Pe Poza De Mai Jos
Dati-mi Va Rog Cat Mai Multe Exemple De Expresii Cu Numere (explicand Si Sensul Lor) Repede!!!
Să Se Determine Soluţiile Reale Ale Ecuaţiei Log2 (x −3) = 0 . Va Rog,ma Puteti Ajuta ?
Pe O Masă Sunt Asezate, Ca În Figura 2, Un Vas ABCDEFGH, În Formă De Cub Cu Muchia De 12 Cm si O Cutie BMNCPQRS În Formă De Paralelipiped Dreptunghic Cu BP = 9
30 De Cuvinte Sa Le Dati Sinonimele Si Antonimele. Ex :Gingaş: Firav (sinonim) aspru (antonim)
Care E Volumul Conul, Al Cilindrului, A Sectiunii Axiale A Trunchiului De Con? inca O Intrebare: Daca Am Trecut Din Greseala De Pe Prima Foaie Pe A Doua Cu Scri