RO Study
👤
Anonim
Anonim
24-08-2016
Matematică
a fost răspuns
mă ajutați va rog dau coronița
Răspuns :
Pinzariudany
Pinzariudany
24-08-2016
a)154;259;455;657
c)657;409.
CORONITA?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Traduceti Textul In Limba Engleza: Eu Prefer Activitatile In Aer Liber Dar Si In Interior. In Aer Liber Poti Sa Te Joci Orice Vrei. Poti Sa Alergi Si Sa Faci Pi
Diferenta A Doua Numere Este 76 . Primul Numar Este De 3 Ori Mai Mare Decat Al Doilea . Afla Cele Doua Numere !
Am Nevoie Urgent De O Compunere In Engleza De 10 Randuri Ce Voi Face In Urmatoarea Vacanta La Viitor!!
Personaje Pozitivesi Negative Din Povestea'' Lupul Omul''.
Fie Multimile : A = { X /x ∈ N Si ( X + 1) / ( X + 7 ) } B = { X / X ∈ N Si X / ( X + 6 ) } C = { X / X ∈ N Si ( X -
In Figura Alaturata, A,O,B Sunt Coliniare, E,O,F Sunt Coliniare, Linia Punctata Este Bisectoare. Aflati Unghiurile Necunoscute.P.S: Figura Este Jos In Poza
Scoateti Intregii Din Fractiile :a) 15 Supra 4 ;b) 201 Supra 11 ;c) 3457 Supra 97 ;d) 7213 Supra 107 ;e) 3297 Supra 431 .Multumesc Anticipat .
Aflati Aria Rombului Stiind Ca Inaltimealui Are Lungimea De 12 Cm Iar Diagonala Mai Mica Are 13cm
Redacteaza Doua Felicitari In Care Sa Exprimi Aprecieri Asupra Unor Reusite Realizate De Prietenii Vostrii
Faceti Propozitii Cu:a) Arce,arcurib) Colti,colturic) Capi,capete,capurid) globi,globurie) Corni, Cornuri, Coarne