RO Study
👤
Maringeorgiana
Maringeorgiana
24-08-2016
Matematică
a fost răspuns
(5 ori y +7):24 = 13
Răspuns :
Pinzariudany
Pinzariudany
24-08-2016
5y+7=13 x 24
5y+7=312
5y=312-7
y=305/5
y=61.
COROANA?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Elevii Unei Clase Au Fost Intr-o Zi La Padure Si La Scaldat. La Padure Au Fost Cu 12 Copii Mai Multi Decat La Scaldat Si La Rau Au Fost De 3 Ori Mai Putini Copi
1)Analizați Complex Următoarele Cuvinte Scrise In Paranteza: A Fost Odată Un Împărat.(împărat); Era Mâhnit Ca In Zilele Lui Niște Zmei Furasera( Zilele Lui); Ca
Hei!Puteti Sa Ma Ajutati,va Rog: Varsta Tatalui Este De 4 Ori Mai Mare Decat Varsta Fiului.Aflati Varsta Fiului Stiind Ca Peste 6 Ani Varsta Lor Va Fi De 52 Ani
Domnul Economu Consultă Contul Contul Său De Pe Card.Mai Are În Cont 27435 Lei.-La Începutul Lunii Aveam 29157.a) S-a Mărit Sau S-a Diminuat Numărul(suma) De Le
Un Mol De Gaz Efectueaza Ciclul Din Figura De Mai Jos. Temperaturile In Punctele 1 Si 3 Sunt [tex] T_{1} [/tex] Si Respectiv [tex] T_{3} [/tex]. Stiind Ca Punct
Determinați Numărul Natural X Care Verifică Egalitățile:15+(x+2)+21=47
Peste 20 De Ani Un Baiat Va Fi De 2 Ori Mai Mic Decat Tatal Sau. Acum Tatal Este De 3 Ori Mai Are Decat Fiul.Cati Ani Are Fiecare Acum?
Explicaţi În Ce Constă Diferenţa Gramaticală Dintre Formele Subliniate: a) Nu-mi pasă De Nimic. b) Nu-mi amintesc De Nimeni. c) Vreau Să-mi repet De O Sută De O
Ce Inseamna A Desface Cu Sens Opus
Cine Ma Ajuta La Matematica Distactivaconsidera Ca Tu Esti Capitanul Unui Vapor.pe Vapor Sunt10 Marinari Si 20 De Calatori.cati Ani Are Capitanul?