RO Study
👤
DNTAB
DNTAB
24-08-2016
Matematică
a fost răspuns
ma poate va rog ajuta cineva,imi trebuie urgent.
Răspuns :
GeorgeDINFO
GeorgeDINFO
27-08-2016
AB este diametru cercului =2 R unde R= raza cercului Lungimea cercului=2πR=4π=> 2R=2cm =>
aB=2cm
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Va Rog Sa Mă Ajute Cineva Că Dacă Nu Fac Doamna Profesoara Mă Lasă Corigenta Și Nu Știu Problema Asta
Aplica Legea Conservarii Atomilor Si Legea Conservarii Masei Pentru : H3PO4 + NaOH --- Na3PO4+H2O
Cu Cât Este Mai Mare Produsul Numerelor 236 Și 13 Față De Triplul Sumei Numerelor 405 Și 209? ( Scrie Rezolvarea Sub Forma Unui Exercițiu) Ajutor Va Rog
Trece Verbele Din Următorul Fragment La Modul Imperativ. Este Atent La Zbor Si Nu A Făcut Nici O Manevra Periculoasa
Luca Rezolva In Fiecare Zii A Saptamanii Cate 5 Probleme .cate Probleme A Rezolvat In 4 Zile ? Dar Intro Saptamana
Completati Spațiile Libere Cu Termenii Din Lista Dată: Edificiile Religioase Sunt Destinate Pretutindeni În Lume ................ În Ierusalim , Edificiile Reli
Rezumat Dealiat Pentru Cartea Inocentii De Ioana Parvulescu.
Read The Letter And Answer The Questions.We Are Having A Splendid Winter Here In Moldova. It Is Cold And There Is MuchI Am Back At School Now. It Is So Nice To
Efectuati Urmatoarele Transformariː 12,4 Km =............................m 13 Cm =...............................dm 36,4 Hm =............................mm 1dam
4x-7-8x+9+9x-1va Rog Mult Dau Coroană