RO Study
👤
Braninovac
Braninovac
24-08-2016
Fizică
a fost răspuns
formula energiei cinetice
Răspuns :
Skazzesal2
Skazzesal2
24-08-2016
Uite aici. Sper sa te ajute.
Answer Link
BRIETTA
BRIETTA
24-08-2016
Formula energiei cinetice,este:
Ec=mv²/2.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 73+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gasiti Emisiuni Tv Educative Si Needucative.Argumentati Ce E Educativ Sau Needucativ In Ele
Ce Tip Uman Intruchipeaza Vulpoiul Din Fabula "Lupul Moralist" ?
Redacteaza O Compunere De 10-15 Randuri In Care Sa Prezinti Importanta Primei Scoli Romanesti.
1.Diferenta Dintre Media Geometrica Si Media Proportionala A Numerelor : A=√3 Si B=√5 Este .... .2. Un Triunghi Dreptunghic Are Catetele De 3 cm , Respectiv 4 C
Cum Se Arata Ca In Orice Triunghi ABC Este Adevarata Relatia: A Patrat/ctgB +ctgC=2S?
Intr-o Incapere Sunt Sapte Copii. Fiecare Da Mana O Singura Data Cu Fiecare Din Ceilalti Copii. Cate Strangeri De Mana Sunt?
Un Automobil Merge Pe Un Drum Paralel Cu Calea Ferata Cu O Viteza De 90km|h Si Ajunge Din Urma Un Tren Care Are O Viteza De 60km|h . In Cat Timp Reuseste Automo
Salutare!3. Scrie Ce Este Ca Parte De Vorbire Fiecare Dintre Cuvintele Subliniate Din Enunțul:Cea Mai Răspândită Specie Sălbatică De Trandafir Este Măceșul.4. P
Care Este Unghiul Dintre Acul Orar Si Acul Minutar Ale Unui Orologiu La Ora 12 Si 30 De Minute?Va Rog Daca Puteti Sa-mi Explicati Si Mie Rezolvarea.Ps:Nu Este 1
!!!Va Rog, Traduceti-mi Corect, Nu Google Translate, Aceasta Fraza: Mi-e Dor De Voi. Cand Veniti In Romania?!!