Răspuns :
Era o dimineata frumoasa de vara.Am iesit afara si am auzit un ciripit tremurat.Era o mica pasarica cazuta pe asfalt.Am luat-o si am dus-o in casa.
Avea o aripa rupta,asa ca am pus-o pe masa si i-am infasurat-o incet cu o bucata de material.Dupa un timp a inceput sa isi revina,a zburat prin casa,asa ca am pus-o pe o ramurica.Mi-a placut sa o ajut si sper sa mai am ocazia sa fac fapte bune!
Sper ca te-am ajutat!
Avea o aripa rupta,asa ca am pus-o pe masa si i-am infasurat-o incet cu o bucata de material.Dupa un timp a inceput sa isi revina,a zburat prin casa,asa ca am pus-o pe o ramurica.Mi-a placut sa o ajut si sper sa mai am ocazia sa fac fapte bune!
Sper ca te-am ajutat!
Prietena mea randunica Afara vantul adia usor. ieram langa masa si statem sa admir frumoasele miresme ale florilor.Mi-se parea ca nu egzista o zi mai frumoasa ca aceasta. Dupa o ramurica observ o randunica. Imi aduce aminte de prietena mea randunica. Acum un an ea isi facuse cuib langa blocul in care locuesc.Prima data cand am vazuto era dor un pui. care se pierduse de mama sa. Imi place mult sa ma joc cu ea. Ma prefaceam ca ea vorbeste cu mine. Si cand spuneam versurile aceste ea zbura spre mine; -Randunica randunica mica cat o neginita vino la mine spunemi o amintire. Ea spre sfarsitul veri a plecat in tarile calde. tare dor mia fost de ea.