RO Study
👤
Clau117
Clau117
23-08-2016
Limba română
a fost răspuns
opusul cuvantului lăos
Răspuns :
Firfi1
Firfi1
23-08-2016
Nu există acest cuvânt, poate latos
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 64+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Poate Cineva Sa Ma Ajute Cineva Va Rog.Este Urgent ! Ar Trebuii Făcute Cu Relațiile Lui Viete1.x²-x-9=02.x-6+x²=03.2x²+3x-5=04.9-x²=05.3x²-2x+6=06.2x²+3x+4=0
Scrie Cuvintele Corespunzatoare Un Xilofon Niste Saxofoane Toatexilofoanele
Calculează Ptot, Știind Ca E Este De 220V, Iar Intensitatea Curentului Este De 12A. Aflați Rext Dacă Cea Interioară Este De 0,8 Ohm.
Read The Extrate.eight Sentences Have Been Djddj
Exercițiul 6 Ideea Principală Ți Se Pare Mai Potrivită Pentru Al Treilea Fragment Marchează Cu Bifă Bătrânul Amenință Floarea Că Nu O Va Mai Uda Formulează O Id
De Alcatuit O Activitate,intamplare Pe Baxa Imaginii,folosind Recomandarile De La Exercitiul 2 Ajutatima Va Rog Frumos Imi Trebuie Urgent Va Rog
6.Din Reacția A 200 Grame Soluție Acid Sulfuric 24,5 % Cu Magneziul Rezultă: A) 1g Hidrogen B) 4 Moli Hidrogen C) Nu Rezultă Hidrogenva Rog Mult Sa Mă Ajutați!
. Scrieți Câte Trei Elemente Din Fiecare Mulțime: A) Q\Z; D) ZON; B) QZ; E) QN; C) Z\N; F) Q. \N. Pls Repede
26.Suma A Doua Numere Este 48.Dacă Pe Primul Îl Mârim De 3 Ori,iar Pe Al Doilea Este Egal Aflați Numerele!Repede!Dau Coroana!Va Rog Eu Metoda Figurativă!
Forma Delle Frasi Con Le Seguenti Parole