RO Study
👤
ZlatanȚiți
ZlatanȚiți
23-08-2016
Matematică
a fost răspuns
x+2/x-2<x-2/x+2 puteti sa ma ajutati?
Răspuns :
Аноним
Аноним
24-08-2016
[tex]\frac{x+2}{x-2}\ \textless \ \frac{x-2}{x+2}\\ (x+2)^2\ \textless \ (x-2)^2\\ x^2+4x+4\ \textless \ x^2-4x+4\\ 4x\ \textless \ -4x\\ 8x\ \textless \ 0\\ x\ \textless \ 0\\ S:x\in (-\infty,0)-\{-2\}[/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 66+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Complète Avec Le Verbe Convenable:
Dezvoltarea Relațiilor Cooperante În Sânul Familiei. AJUTAȚI-MĂ VĂ ROG DAU COROANA!!!!și Scrieți Pe Lung Vă Rog
Scrie Pe Petalele Primei Flori Cuvintele Din Text Care Sugerează Bucuria Prilejul Sosirea Primăverii. Adaugă, Pe A Doua Floare, Cuvinte Proprii. Cuvinte Din Tex
DAU COROANA SI MULTE PUNCTE VA ROOG (ESEURI ORIGINALE VA ROG) VA ROG AJUTATI-MA Scrieti Un Eseu Din 10-12 Propozitii Despre: "Dubla Alegere A Lui Alexandru Ioan
Elaborează Un Ghid Turistic Pentru O Excursie Virtuală Pe Trase- Al Parcurs De Un Participant La Cruciadele Medievale, Utilizând Harta Şi Informații Din Imagini
Rog Seriozitate am Nevoie Urgent
Bunaaaa!!!! Vreau Și Eu Să Mi Faceți Rezumatul La ,,Viața Că O Prada " De Marin Preda
Calculează Aria Și Perimetrul Unui Pătrat Cu Lungimea Laturii Egală Cu A)6 Cm B)5dm C)9 M
21. O Sanie Este Deplasată Rectiliniu Uniform Pe O Suprafață Orizontală Sub Acţiunea Unei Forțe De 250 N Orientate În Sensul Mişcării. Determină Valoarea Forței
Scrie Rezolvarea Problemelor Într-un Singur Exerciţiu, Apoi Rezolvă: A) Află Produsul Dintre Diferența Numerelor B) La Jumătatea Sumei Numerelor 16 78 Şi 69 Şi