RO Study
👤
Niki34
Niki34
22-08-2016
Limba română
a fost răspuns
dialog intre un baiat si o tableta
Răspuns :
TheYasmy
TheYasmy
22-08-2016
-Tablet-o ma poti ajuta la tema la mate???
-Da de sigur intra pe aplicatia Brainily.ro
-Ce aplicatie mai e si aia??
-E o aplicatie care te ajuta la teme .
-Dar tu nu o ai
-Intra pe magazin play si instaleaz-o
-Bine
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezumat "Dl Goe"...
Un Proiect (eseu) Despre Patriotism Si Lipsa De Patriotism De O Pagina De Caiet A4. Va Rog Am Nevoie De El Pana Maine Cand Trebuie Sa Avem Mediile Încheiate Dau
Care Este Greutatea Aparenta Ga A Unei Ancore Scufundata In Apa Daca Greutatea Ei Este De 14kN Iar Forta Arhimedica Este De 7 Ori Mai Mica Decat Greutatea Anco
Ma Poate Ajuta Cineva Cu Niste Raspunsuri Pentru Un Rebus? Completaţi Spaţiile Libere Cu Informaţiile Corespunzǎtoare Şi Veţi Obţine De La A La B Denumirea Unei
Scrieti O Fractie Echivalenta Cu Fractia 3 Supra 11 Ajutor, Va Rog Frumos
1 Intr-o Sticlă Încape Sucul De Roșii Din 4 Căni.Intr-o Cană Încape Sucul Din 3 Pahare.Cu Câte Pahare Putem Umple Sticla
In Timp Ce Fac Ordine Prin Camera, Iulia Se Gândește:„ Vârstă Mea Mărită Cu Doua Reprezintă O Treime De Suma Vârstele Celor Două Surori Ale Mele. Vârstă Surori
Alcătuiţi Enunţuri Cu Conţinut Istoric Cu Cuvintele : Civilizaţie Industriala, Panduri, Şi Şcoală Lanceristă URGEEEENT DAU COROANA
Forma Literei S, Asigurându-i Rezistența Și Susținerea Greutații.C. Adevărat Sau Fals? Se Răspunde Cu Litera A Pentru Enunțurile Adevărate Și F Pentru Cele Fals
Ajutorrr Vaaa Rooooggggg