RO Study
👤
Anonim
Anonim
22-08-2016
Matematică
a fost răspuns
ex 1) explicat daca se poate plz
Răspuns :
Pinzariudany
Pinzariudany
22-08-2016
aria patratului=(diagonala 1 x diagonala 2):2;d1=d2
aria patratului=(12radical din 6 x 12 radical din 6):2=(144 x 6):2=864:2=432cm*2
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
There Is One Mistake In Each Of The Following Sentences. This May Be An Incorrect Word , An Extra Word , Or A Word Missing.find Each Mistake And Correct It 1.
30% Din X=75 X=? Coroana!
Un Exercitiu Destul De Captivant
Calculati Dimensiunile Laturilor Unui Dreptunghi Cu Perimetrul De 132 M,stiind Ca Latimea Reprezinta Jumatate Din Lungime.
Scrie 5 10 Randuri Despre Următoarele Informații 1 Lucru Pe Care Știu Să Fac Bine O Floare Care Seamănă Cu Mine Visul Meu Cel Mai Mare Una Dintre Micile Mele D
Soluțiile Reale Ale Ecuației X^2=100 Sunt.....si....
Un Parelogram ABCD, M ( Unghiului DAB ) Este Egal Cu 45 De Grade Masura Unghiului ABC Este Egal Cu ..
Imaginativa O Tara Doar A Copiilor. Scrieti Un Text Format Din Cel Putin 10 Enunturi In Care Sa Prezinti : Cum Arata Tara Copilariei,cine Sunt Locuitori Si Cum
La Păsări Schimbul De Substanțe Decurge Rapid Deoarece La Organe Si Țesuturi Vine Sânge:a. Amestecatb. Arterial V. Venosg. Sarac In Oxigen
La Amfibieni Schimbul De Sunstante Se Petrece Lent Deoarece: A)organele Si Tesuturile Sint Aprovizionate Cu Sânge Arterial B)organele Si Tesuturile Sunt Aproviz