RO Study
👤
Andreea2241
Andreea2241
22-08-2016
Limba română
a fost răspuns
se trezeste sa fie substantiv
Răspuns :
Razvyok1
Razvyok1
22-08-2016
se trezeste substantiv este trezitul sau trezita cred
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Explicați Respirația La Păsări . :)
1. A=(√2-1/2 )^2 +(√2/2 +1/2)^2 + (1/2-√5)(1/2+√5)
In Doua Bidoane Sunt 52 Litri De Lapte. După Ce Se Consuma Din Fiecare Aceeasi Cantitate ,in Primul 9 Litri Iar In Al Doilea 15 Litri. Căti Litri De Lapte S-au
Daca Ana Are 400 Mere Iar Dan Are 9000000 De Mere, Cate Mere Sunt In Total?Care E Dublul Totalului?
Va Rog Eu , Am Teză Si Mi-e Teama Daca Nu Ma Ajutati:Ce Este :substantivul , Articolul, Adjectivul, numeralul,pronumele Si Verbul VREAU SA STIIU LA TEZA!!!!! R
Aflati Aria Triunghiului ABC, Cunoscand AB=8cm, AC=12cm Si Masura Unghiului BAC =60°. Din B Este Coborata Perpendiculara BD. Calculati Lungimea Laturii DC.
Scrie Mamei Un Bilet Prin Care Sa O Anunti Ca Te Duci La Biblioteca Sa Imprumuti Cartea Dumbrava Minunata De Mihail Sadoveanu .
Va Rog Eu , Am Teză Si Mi-e Teama Daca Nu Ma Ajutati:Ce Este :substantivul , Articolul, Adjectivul, numeralul,pronumele Si Verbul VREAU SA STIIU LA TEZA!!!!! R
Stabileste Modul Si Timpul Verbelor: A Plecat,dansau,vor Sarii,zambila,de Citit,castigand
UN DREPTUNGHI ARE LUNGIMEA DE 14 CM SI LATIMEA DE 4 CM .AFLATI PERIMETRUL DREPTUNGHIULUI