RO Study
👤
Rir0107
Rir0107
19-08-2016
Matematică
a fost răspuns
care este definitia multimilor? clasa 6
Răspuns :
Estefa
Estefa
19-08-2016
Prin mulțimi înțelegem o colecție de obiecte bine determinate și distincte .Obiectele din care este constituita mulțimea se numesc elementele mulțimi .Doua mulțimi sunt egale dacă ele sunt formate din exact aceleași elemente.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alege Varianta Corectă: a. O Soluție Devine Mai Diluată Prin: A. Adăugare De Dizolvat B. Adăugare De Solvent C. Fierbere D. Cristalizare b. Prin Fierberea Unei
Am Nevoie De O Povestire De La O Poveste (nu Contează Povestea ) DOAR SĂ NU FIE LUATĂ DP NET !!!!
Determinanți Cifrele A,b,x Astfel Încât[tex] \frac{}{a} \frac{}{b} {}^{2} = \frac{}{x} \frac{}{x} \frac{}{b} [/tex]și[tex] \frac{}{b} \frac{}{a} { }^{2}
Am Nevoie De Ajutor Cu Cerinta 0x00 Din Fisierul Atasat. Limbajul De Programare Trebuie Sa Fie Neaparat Assembly.
Crezi Că Sfaturile Oamenilor Mai În Vârstă Sunt De Folos Celor Tineri? Scrie Un Text Argumentativ, De Minimum 150 De Cuvinte, În Care Să Îți Expui Părerea Des R
Cat Fac 10+99. Am Nevoie La Tema Dau Coroana
4. În Dreptunghiul ABCD, Cu AC Intersectat Cu BD = {0}, Diagonala AC= 16 Cm, Iar Unghiul AOB Este Egal Cu 120°. Perimetrul Triunghiului AOB Este Egal Cu: b) 18
Acelasi Sens Pentru Troiene Te Roggg
Ideile Principale Ale Cărții Odiseea Pe Capitole.Va Rog Ofer Coroana!
D;eterminati Raportul Numerelor Naturale: ( 28;42)[28;42]Repedeee!!!!!!!