RO Study
👤
Katalinboss
Katalinboss
30-10-2014
Limba română
a fost răspuns
a cauta nod in papura
Răspuns :
Maria5
Maria5
30-10-2014
a cauta motiv de cearta in orice
Answer Link
CameliaIgnat
CameliaIgnat
30-10-2014
A căuta greşeli sau defecte cu persistenţă.
ex.: De când ne-am certat,Maria îmi caută nod în papură mereu.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 91+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Din Totalul Elevilor Unei Scoli, 70% Participa La Cercul De Matematica, Iar 45% La Cercul De Informatica. Stiind Ca Fiecare Elev Participa La Cel Putin Un Cerc
Cu O Cincime Din Banii Pe Care Îi Are,Diana Cumpără Un Penar Care Costă 35 Lei,iar Din Rest Cumpără O Carte.Cât Costă Cartea ?
Fie Triunghiul ABC Si CE Perpendicular Pe AB.Stiind Ca AB=15,BC=20,IAR Masura Unghiului B Este 135 De Grade .Sa Se Afle Aria Si Pe CE
Imi Puteti Face Si Mie O Scurta Incheiere De Vreo 2-3 Randuri la O Compunere Expresiva Despre Natura?
Cine Imi Scrie O Scurta Naratiune(de 10-15 Randuri),in Care Sa Realizez O Antiteza Intre Doua Personaje,situatii Sau Idei?
În Trapezul Isoscel ABCD, AB = 8 Cm , CD = 12 Cm Şi M(<ADC)= 60°. Lungimea Perpendicularei AH Duse Din A Pe CD Este ....... Cm
Sa Se Arate Ca (√3+√2+1)la A Doua = 2[(1+√2)(1+√3)+2] mersi
Care Este Forma A-III A A Verbului "ring"???
Salutare!1. Precizeaza Felul Subordonatelor Din Frazele Urmatoare:a. Mama [...] Se Bucura Grozav Cand Vedea Ca Ma Trag La Carte. (Ion Creanga, Amintiri Din Copi
Alcatuieste Un Text Care Sa Prezinti Programul Tau Dintr-o Zi ,, Cu Minim 5 Numerale(de Clasa A 2)