RO Study
👤
Blues1
Blues1
18-08-2016
Limba română
a fost răspuns
Ma pueti ajuta la o idee de compunere de vara?
Răspuns :
Dyana15alexia
Dyana15alexia
18-08-2016
Pai poți scrie o compunere în care prezinți o întâmplare hazlie . Dacă ai vizitat ceva sau dacă ai fost la niște rude și ce ai făcut acolo . Ăsta ar fi o idee pentru compunerea ta ! Succes !
Answer Link
Arysteluta
Arysteluta
18-08-2016
Poti spune azi e vara am mers la ........, a fost....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Adauga Cel Mai Mare Numar Par Cuprins Intre40 Si 50 La Suma Dintre Cel Mai Mare Numar Mic Decat 30 Si Numarul Cuprins Intre 10 Si 20 Cu Suma Cifrei 6
Scrie O Scurta Convorbire Co O Persoana In Varsta, In Care Sa Folosesti Si Pronumele Personale De Politete;dumneavoastra,dumneata Dumnealui, Dumneaei URGENT DAU
Alcatuieste Un Enunt In Care Sa Introduci Expresiile : „crangul Adormit”,„siruri De Margaritare”.„ferestre Amoritite”
Transformati In Fratii Ordinare 1,2(5)..0,0(2)...0,00(3)....1,1(5)...1,12(7)....0,123(56)......1,(17).....0,(107)
1.Sa Presupunem Ca Vi S A Furat Bicicleta. Ce Faceti In Aceasta Situatie? Care Sunt Autoritatile La Care Veti Apela Si Cum Vi Se Va Face Dreptate? 2. Domnul G
Împărțiți Numărul 104 În Părți Direct Proporționale Cu Numerele 2 , 4 Și 7.VA ROG AJUTAȚI-MĂ!AM NEVOIE URGENT!!
Afla Numerele X, Y Si Z ,stiind Ca : Y=2×x; Z=y÷4 ; X+y+z=49.
Descrieti Jocul Preferat 5-6 Propoziții
Precizeaza Ce Parte De Vorbire Este Cuvantul Scris Colorat In Propozitiile Date.
5 Ciuperci Otrăvitoare Și 5 Ciuperci Comestibile Va Rog Frumos E Urgent Dau Coroana!