RO Study
👤
Brainlycom123
Brainlycom123
18-08-2016
Limba română
a fost răspuns
Alintul cuvântului picătură?
Răspuns :
Mihaela909
Mihaela909
18-08-2016
Picatura - picaturica
Answer Link
Elyelenawow
Elyelenawow
18-08-2016
picatura-picaturica,picaturicuta
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 18+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Alexandru Are De 5 Ori Mai Multi Lei Decat Andrei.Cati Lei Are Fiecare ,stiind Ca, Daca Alexandru Ii Da Lui Andrei 32 De Lei ,sumele Lor Devin Egale?
Cum Se Inmultesc Numerele Cu Perioada ?
Precizeaza Functia Sintactica A Cuvintelor Subliniate Din Secventa: Coronitele Reflecta Preferintele Personalitatea Fiecareia Dintre Doamnele Care Le Fac, Ast
Indicati Substantivele Provenite Din Adjective Din Urmatoarea Propozitie: Albastrul Pur Al Cerului Se Reflectă În Apa De Un Verde Deschis.
Cine Imi Poate Da Si Mie 17 Insusiri Ale Mamei
Explicati Folosirea Virgulei In Dialogul De La Exercitiul 2. Text: -Voi,baietilor,veniti La Joaca! -De Ce Nu Vi Tu Incoace? Va Rog Ajutatima
Identificati Adverbele De Mai Jos Si Analizatile: a) Madam Popescu Mai Saruta Odata Dulce Pe Maiorasul,il Scuipa Sa Nu-l Deiache,si-l Lasa Jos.Ek A Pus Sabia In
Se Considera Doua Numere A Si B Cu Cel Mult 100 De Cifre.Sa Se Scrie Un Program Care Determina Suma Celor Doua Numere.(Rezolvare In C++ Si Repede Va Rog)
Amplificati Raportul Algebric [tex] \frac{ \sqrt{3} X-4}{ \sqrt{3}x+4} [/tex] Cu 4-√3x
Vă Rog Am Nevoie La Religie De O Compunere(1 Pagină) Despre ROLUL SFINTELOR TAINE ÎN VIAȚA CREȘTINILOR.Va Rog Ajutați-mă :(