RO Study
👤
LH69
LH69
17-08-2016
Limba română
a fost răspuns
explica rolul cratimei în structura: m-am nascut.
Răspuns :
Iteo19
Iteo19
17-08-2016
cratima uneste doua parti de vorbire diferite
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Gaseste Toate Numeralele Din Propozitia De Mai Jos Si Analizeza-le Cu Felul, Valoarea Morfologica, Gen, Caz Si Functie Sintactica.În Clasa A V-a, Doua Fetite Se
Scrie Subiectele Propozițiilor. _____a Împachetat Multe Surprize Din Înaltul Mărginit Al Cerului Cadea______ In Depărtare Se Vedeau ______ Fericitului Împărat V
4.Distanța Dintre Pisica Adormită Pe Podea Până La Pisica Așezată Pe Masă Este De 150 Cm. Distanță De La Pisica Aflată Pe Podea Până La Pisica Care Doarme Pe Ma
DAU COROANA! Fie A,b,c, D Patru Numere Naturale Nenule. Împărțindu-l Pe A La B , Pe B La C Și Pe C La D Obținem, La Fiecare Împărțire, Câtul 2 Și Restul 2. A) C
Micșorați Suma Vecinilor Lui 310 Cu Cel Mai Mic Număr Din Trei Cifre Diferite
Cine Ma Poate Ajuta Wu Nu Gasesc In DOOM 2,nu Este Musai Pentru Azi Puteti Da Rezolvarea Daca O Gasiti Si Maine
Familia Lexicală A Cuvântului Prietenie Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați Dacă Se Poate Cât Mai Repede Dau Coroana!
Se Considera Triunghiul ABC Cu Masura A=90°,AB=AC=10 Cm Si BC=14,2 Cm Construim Punctele E Si F Pe Laturile AB, Respectiv AC Astral Incat AE=AF=7,1 Det. Lungime
Multiplii Lui 34 Cuprinsi Intre 180 Si 230
Va Rog Ajutați-mă Dau Coroană!!!!!