RO Study
👤
Cristal4
Cristal4
16-08-2016
Matematică
a fost răspuns
Buna am pus si textul m-a puteți ajuta!!!
Răspuns :
Amalia27004
Amalia27004
16-08-2016
Si eu am stiut doar problemele 3 si 4 ... Sper ca ti.am fost putin de ajutor ;)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 58+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Figura Alăturată Este Reprezentat Rombul ABCD, Cu AC Intersectat Cu BDin Punctul (O), Unghiul BAD =30° Şi Perimetrul Egal Cu 48 Cm. Distanta De La Punctul B
Importanța Regnului Protista,dau Coroană
Doi Brazi Au Înălțimile De 64 Dm Şi Respectiv 8 M. Valoarea Absolută A Diferenței Dintre Înălțimile Celor Doi Brazi Este Egală Cu: A)-1,6 M B) 56 Dm C) 1,6 M D)
A) Măsurați Segmentele MN Și PQ De Mai Jos B) Scrieți Lungimile Acestora C)Construiți Cu Ajutorul Riglei Gradele Două Segmente AB Și CD Congruente Cu MN, Respec
*nu Trebuie Neaparat De 200-300 Cuvinte* personajele Fantastice Sunt: 1. Zâna 2.Piticul 3.Vrajitoarea 4.Solomonar (dialogul Dintre 2 Pers Fantastice
Mulțimea Cifrelor Din Care Sunt Formate Numerele: 23 561; 134 364; 50 230 203.
Am Nevoie De Aceasta Fisa, Va Rog , Mulțumesc !
1. În Figura Alăturată Sunt Reprezentate Punctele Coliniare A, B Și C (în Ordinea Dată), Iar Punctele D Şi E Sur Mijloacele Segmentelor AB, Respectiv BC, Astfel
3. Ursulețul Paddington Avea O Personalitate Complexă. Enumeră Trei Trăsături Ale personalității Sale.
Anca A Plecat În Tabără Pe 24 Iunie, La Ora 7 Şi 30 De Minute Şi S-a Întors După 12 Zile Şi 15 Minute. În Ce Zi Şi La Ce Oră S-a Întors Anca Din Tabără? ATITET