RO Study
👤
Anonim
Anonim
16-08-2016
Limba română
a fost răspuns
Expresii frumoase poeziei revedere??
Răspuns :
Amalia27004
Amalia27004
16-08-2016
Uite aici. Sper ca te.am ajutat :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mai Am Si Eu Niste Intrebari Legate De Polinoame Si Va Rog Mult De Tot Cine Stie Sa Imi Raspunda Urgent, Maine Am Meditatii Si D-abia Mi-a Zis De Teorema Impart
Imagibeaza-ti Ca Esti In Locul Baiatului Si Ca Ti-ai Construit Si Tu Un Zmeu De Hartie.Descrie Locul/locurile Unde Ai Vrea Sa Te Duca Si Explica De Ce Ti-ar Pla
Alegeți O Meserie Imaginara Si Notează Trei Obiecte Care Ți-ar Fi De Folosim Practica Aceasta.Daca Nu Iti Vine Nimic In Mintepoti Alege Intre Cowboy Spațiali Vâ
Suma A 5 Numere Intregi Consecutive Este -20. Afla : a)cel Mai Mic Numar B)cel Mai Mare Numar
Buna ! Imi Puteti Spune Si Mie Niste Exemple De Inversiuni ?
Construiește Un Pătrat Cu Latura De 2,5 Cm,calculează Perimetrul Sau ,precum Si Aria Sa
Sa Se Afle Un Numar Intreg, Stiind Ca Inmultindu-l Cu 3/5 Obtinem Acelasi Rezultat Ca Atunci Cand Il Marim Cu 20.
Ioana Are 4 Ani ,iar Fratele Ei , Mihai Are 5 Ani. Peste Cati Ani Mama Va Avea Dublul Sumei Varstelor Copiilor, Daca Mama Are Acum 30 De Ani?? Repede !!!! Vă
VA ROG DACA PUTETI SA MA AJUTATI SI PE MINE! ! Exercitiile 8 Si 9 De Sus....Nu Conteaza Daca Nu Sunt Amandoua.....cel Putin Unu Sa Fie. . . .☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺☺
Alcătuieste O Compunere 25-30 Rânduri Despre Prima Zi De Scoală