RO Study
👤
Razvi43
Razvi43
16-08-2016
Matematică
a fost răspuns
câți ani are un deceniu
Răspuns :
Imarius250
Imarius250
16-08-2016
Un deceniu are
10 ani
. SPER CA TE-AM AJUTAT !
Answer Link
Аноним
Аноним
16-08-2016
Un deceniu are 10 ani.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 48+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Marimea Fizica Are Aceeasi Unitate De Masura Ca Si Adancimea Este : a ) Lungimea b ) Aria Suprafetei c) Masa d ) Kilometrul
Vreau Si Eu O Compunere Despre "Eroii Din Zilele Noastre".
In Enutul " Intinsa Padure De Spice Se-ndoaie In Valuri Sclipitoare " Exista Un Singur Atribut Adjectival ?
VA ROG FRUMOS IMI PUTETI SPUNE CARE ESTE FRAZA DIN CUVINTELE URMATOARE VEDE PAIUL DIN OCHIU ,ALTUIA DAR NU VEDE BARNA DIN OCHIUL LUI SI UN PROST ARUNCA
Rezolva ,scriind Judecatile Si Operatiile intr-o Magazie Erau 4 Saci A Cate 60 Kg De Cartofi ,iar Fasole Cu 108kg Maiputin. cate Kg De Fasole Erau In Magazine
Perimetrul Unui Triunghi Este 42cm Suma Primelor Doua Laturi Este Cu 12 Cm Mai Mare Decat A Treia Latura.Adoua Latura Este Cu 7cm Mai Mica Decat Prima Latura.Af
Aflati Numarul De Laturi Ale Unui Poligon Regulat Care Are Suma Masurilor Unghiurilor Egala Cu: a) 1080° b)1440° c)1800°
Realizati O Reclama Pentru Un Produs Nou (produsul Poate Fi Orice). Minim 4 Randuri.
Suma A Trei Nr Este856 Al Doilea Nr Este Cu 133mai Mic Decat Rimul Si Cu 84 Mai Mic Decat Al Treilea.afla Nr
1) Un Dreptunghi Are Perimetrul De 200 M. Care Este Lungimea Lui, Daca Latimea Este Un Sfert Din Lungime. 2) Perimetrul Unei Piscine Dreptunghiulare Este De 220