RO Study
👤
Lui1231
Lui1231
13-08-2016
Matematică
a fost răspuns
ex 6 tot !!! Dau coroana!!!
Răspuns :
AndraANGAndra
AndraANGAndra
13-08-2016
asta este
................
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 22+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Buna Imi Spuneti Si Mie Raspunsurile La Exercitiul 4si5 Din Poza?
Calculeaza: 202 3 303 98 100 5 205 2013 (3 * 3 + 3 : 3 + 9 * 3 ) :
Patinoarul Din Figura De Mai Jos Este Format Din Dreptunghiul ABCD Şi Semicercurile De Diametre AD Şi BC, AB = 40 M Şi BC = 30 M. a) Calculaţi Lungimea Gardului
Suma A Patru Numere Naturale Este 1026. Sa Se Afle Numerele Stiind Ca Suma Primelor doua Numere Este 549,suma Primelor trei Este 911,iar Suma Ultimelor trei
Buna.Imi Puteti Spune Va Rog Ce Vrea Sa Spuna Autorul Geroge T. Prin Poezia "In Drum" ?
Intr-o Luna, Trei Duminici Au ,,cazut" In Date Pare. In Ce Zi A Saptamanii A Fost Data De 19?
De-abia Plecaseşi. Te-am Rugat Să Pleci.Te Urmăream De-a Lungul Molatecii Poteci,Pân-ai Pierit, La Capăt, Prin Trifoi.Nu Te-ai Uitat O Dată Înapoi!Ţi-as Fi Făcu
Este Ora 9. Fiind In Concediu Cu Masina Prin Tara,mama Si-a Propus Sa Ajungem Din Cluj-Napoca La Sighisoara,adica La O Distanta De 180km In 3 Ore.a) Care Este V
Alin Are O Colectie De 325 De Trimbre,iar Prietenul Sau,cristi. Are O Colectie De 265 De Trimbre.de Cate Randuri Pot Fi Asezate Intr-un Album Timbrele,daca Pe U
1.Suma A Trei Numere Este 1032.Aflati Numerele, Stiind Ca Al Doilea Numar Este Triplul Primului,iar Al Treilea Este Cu 60 Mai Mare Decat Jumatate Din primul Nu