RO Study
👤
Andreeamusat14
Andreeamusat14
12-08-2016
Matematică
a fost răspuns
Calculați: 3-2√2 si √3-2
Răspuns :
Spidie
Spidie
12-08-2016
3-2√2= 3-√4*2= 3-√8= 0.171
√3-2= 1.7320-2= 0.26....
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Bună , Am Nevoie Urgent De AjutorVă Rog Am Nevoie Urgent De Ajutorofer 30 Puncte + Coroană
Trebuie Sa Imi Gasiti 20 De Cuvinte In Patratelul De Mai Sus.va Rog Mult Ajutati-ma E Chiar Urgent Va Pupplease
Găsește Adjective Pentru Următoarele Substantive: Băiat,carte,ploaie,dulap,tablou,elevă
Care Este Tema Poeziei?
3) Câtul Unei Împărtiri Este 264, Restul 1, Iarîmpărțitorul 3. Care Este Deimpärtitul?e La Mate Doar Ca Am Apăsat Din Greseala
Un Număr De 6 Cifre Incepe Cu 6. Dacă Mutăm Această Cifră La Sfârșitul Numărului Obținem Un Număr De 6 Cifre Dar De 4 Ori Mai Mic Decât Numărul Inițial. Să Se
Mă Puteți Ajuta Cu Acest Exercițiu?Caracterul Metalic Mic La Ca,Al Și Li.Îmi Puteți Si Explica?
Alcătuiește Enunțuri Cu Verbele Date Respectând Următoarele Cerințe:•a Găsi, La Trei Timpuri Diferite Ale Modului Indicativ, Persoana 1, Singular•a Veni, La Mod
A/F (Adevărat Sau Fals) a) Abraziunea Conduce La Formarea ,iar Acumularea Este Responsabilă De Formarea Plajelor b) Munții Carpați Sunt Munți Tineri, Formați Pr
Corecteaza Toate Greselile Din Textul Dat.brazii Inalti A Padurii Si Zapada Strelucitoare Ale Crestelor Înalte Și Poienilor Lumiinoase Au Imitat Pe Sora Mea.Ea