RO Study
👤
Genii29
Genii29
11-08-2016
Matematică
a fost răspuns
10 si 11 va rog mult dau coroana
Răspuns :
Augustindevian
Augustindevian
11-08-2016
Rezolvarea este prezentată în poza atașată.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
DE Cate Ori Inconjoara Acul Orar Cadranul Ceasului a) De Luni Ora 1 Pana Miercuri Ora 1 b)de Vineri Ora 9 Fix Pana Sambata Ora 9 c) De Sambata Ora 20:30 Pana
Alcatuiti Planul De Idei Din :Amintiri Din Copilarie De Ion Creaga ! E Din Cartea De Limba Romana Povestea Si Nu E Toata !Clasa4.Coroana+multumesc Dau
Mă Jucați Și Pe Mine Va Rog Am Nevoie De O Compunere Despre O Întâmplare Neobișnuită La Munte Și În Compunere Trebuie Sa Am : Substantiv , Pronume, Articol, Adj
Propozitie Cu Lesne.multumesc.
Alcătuiește Un Enunt In Care Pronumele ,, El'' Sa Aibă Funcția Sintactica De Atribut Pronominal.DAU COROANA!
Intro Scoala Sunt 940 Elevi.daca Ar Pleca 10 Baieti Si Ar Veni 3 Fete Atunci Numarul Fetelor Ar Fi De Doua Ori Mai Mare Decat Numarul Baietilor cati Baieti Si C
9 Ori Bara Deschisa 714impartit 7plus36 Bara Inchisa Minus726impartit6
Propozitii Cu Cuvintele : Fiice, Stiinta,fiica.
In Anul 2014 Incepand Cu 28.04 Si Pana Pe 18.06, Catalin A Fost In Fiecare Marti La Cursul De Pictura. Cate Zile A Mers Catalin La Acest Curs? VA ROG REPEDE
Viorel Are In Pusculita 4 Lei.aflati Cate Monede Sunt In Pisculita ,daca Viorel A Pois Numai De 1 Ban,,b)5 Bani,c) 10 Bani,d) 50 Bani?