Răspuns :
2 Cred ca voi ajunge in PADUREA FERMECATA iar acolo voi gasi TOIAGUL FERMECAT PIERDUT CU MULT TIMP INAINTE DE TAR .
3 A ajuns la coliba mergand dupa ghemul ce se rostogolea
4 -Un cal zburator
- un arc magic
- O punga care nu ramane nicioda fara mancare
- o sticla care nu ramane niciodata fara apa
5 Curajul Cinstea BUnatatea Frumusetea Mila Nobletea harnicia
6este un personaj NEGATIV si doreste sa il MANANCE pe Andrei
7 Baba Coloanta intrigata de raspunsul lui Andrei il intreaba pe acesta cine este , in scurt timp afland ca este chiar ginerele sau . Aceasta il pofteste inauntru unde incep sa discute mult timp dupa aceea.... La sosoirea Zorilor Andrei se intoarce la iubita sa Maria-Tarevna.
8 CARUNTA
COLIBA
CODRU
LA MINE
9 EU cred ca personajul are superviteza
Mie mi-ar placea sa pot zbura deoarece ar fi frumos sa am ocazia sa vad toata lumea de sus .
3 A ajuns la coliba mergand dupa ghemul ce se rostogolea
4 -Un cal zburator
- un arc magic
- O punga care nu ramane nicioda fara mancare
- o sticla care nu ramane niciodata fara apa
5 Curajul Cinstea BUnatatea Frumusetea Mila Nobletea harnicia
6este un personaj NEGATIV si doreste sa il MANANCE pe Andrei
7 Baba Coloanta intrigata de raspunsul lui Andrei il intreaba pe acesta cine este , in scurt timp afland ca este chiar ginerele sau . Aceasta il pofteste inauntru unde incep sa discute mult timp dupa aceea.... La sosoirea Zorilor Andrei se intoarce la iubita sa Maria-Tarevna.
8 CARUNTA
COLIBA
CODRU
LA MINE
9 EU cred ca personajul are superviteza
Mie mi-ar placea sa pot zbura deoarece ar fi frumos sa am ocazia sa vad toata lumea de sus .
2) Cred ca voi ajunge intr-alta coliba de-a lui si voi gasi multe daruri ajutatoare
4) 1)...
2)... sensul- comoara plina cu bogatii
3...
5)Ajutator, blind, harnic si intelept
6) Eroul soseste la casa Babei Cloanta. Aceasta este un personaj negativSi vrea sa il manince Pe Andrei.
4) 1)...
2)... sensul- comoara plina cu bogatii
3...
5)Ajutator, blind, harnic si intelept
6) Eroul soseste la casa Babei Cloanta. Aceasta este un personaj negativSi vrea sa il manince Pe Andrei.