RO Study
👤
Puppy21
Puppy21
10-08-2016
Matematică
a fost răspuns
750hg egal câte kilograme
Răspuns :
Bujorandrei
Bujorandrei
10-08-2016
Este egal cu 75 de kg.
Sper ca te-am ajutat
Answer Link
MinnieMousee
MinnieMousee
10-08-2016
1 hg = 0,1 kg
750 hg = 75 kg
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Construeshte Doua Enuntzuri Prin Care Satzi Exprimi Recunoshtintza Pentru Persoanele Care Te Intruma In viatza.
Fie Triunghiul ABC Dreptunghic , Unghiul A = 90 ° . Aflati Masurile Lui B Si C Daca : A) AB = 3 Cm , BC = 5 Cm ; B) AB = 3 Cm , AC = 5 Cm ; C) AC = 14 Cm , BC =
La Un Spectacol Sau Vandut 350 De Bilete A 15 Si 20 De Lei Biletul.Aflati Cate Bilete De 15 Si De 20 De Lei Sau Vandut Daca Suma Incasata A Fost De 6000 Lei
Buna, Va Rog Ajutati-ma , Am Neveoie De Raspuns Pana La Ora 9:30. Si Nu Raspundeti Daca Nu Stiti,doar Ca Sa Luati Puncte : 1) Un Gospodar Are Un Teren In Forma
Scrieti-mi Si Mie O Poezie De 2-3-4 Strofe Despre Natura, Va Rog.
Suma A Doua Nr Este 23 Iar Diferenta 13 . Afla Nr Corespunzator ?
=afla Produsul A Unor 5 Nr. primul Nr. Este 23, Al Doilea De Doua Ori Mai Mare,al Treilea E De 7ori Mai Mare Decat Al Doilea, Al Patrulea Cu 5 Mai Mic Decat Al
Un Dialog De Cel Putin Doua Replici Intre Clipa Si Florile De Mar ,in Care Sa Folosesti Cinci Semne De Punctuatie
Ghiceste Proverbul :C_ _e A_ _ _ _ _a D_ _a D_i I_ _ _ _i Nu P_ _ _ _e N_ _i U_ _l .Ajutoor!
Un Trapez Cu Aria De 144 Cm Patrati Si Inaltimea De 9 Cm Are Linia Mijlocie Cu Lungimea..