RO Study
👤
Deny138
Deny138
08-08-2016
Matematică
a fost răspuns
A={x E N | x e M 4, x<19}=
Răspuns :
MiruniciMyru
MiruniciMyru
08-08-2016
{4,8,12,16} Si eu am aceasi carte :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 83+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1 Trasează Axa De Simetrie Pentru Fiecare Figură.
URGENT!rescrie O Secventa In Care Este Exprimata Atitudinea Naratorul Fata De Ani, Numind-o Clar Și Comentând Citatul Într-un Enunț.secventa Citita....atitudine
Salutare! Cine Îmi Poate Răspunde La 2 Întrebări? Este Urgent 1.Cum Putem Ajunge Acolo? 2.Ce Îi Face Farmecul? ESTE VORBA DESPRE MUZEUL LUVRU. (DIN PARIS)
Rezolvări Complete Va Rog
4. Precizează Valoarea Morfologică Și Funcția Sintactică A Cuvintelor Subliniate. Zglobii (Fantastic Joacă Rândunici Zglobii)liniște (Și-i Liniște Adâncă În Gră
6 Compune, Apoi Completează Textul, Desenul Și Rezolvarea Fiecărei Probleme. A) A + B = 24. A = 5 Xb A = ? B=? B) A - B = 24 A = 5 Xb A = ? B = ?
Afla Perimetrul Unui Patrarat Este Egal Cu Cel Mai Mare Nr Scris Par Scris Cu Doua Cifte
Redactează O Pagină De Jurnal De Cel Puţin 150 De Cuvinte În Care Să Prezinti O Emoție/un Sentiment Din Prima Zi De Școală, Utilizând Cel Puțin O Secventä Narat
100 - [ ( 6 – 3 : 3 ) X 18 + A ] : 11 + 19 = 110
1. Rezultatul Calculului -8+2-5 Este: a) -2; b) 2; 2. Cel Mai Mic Divizor Întreg Al Numărului 18 Este: a)-18; b) 18; c) -36; 3. Rezultatul Calculului |(-22):(-