RO Study
👤
GamerulRaul
GamerulRaul
08-08-2016
Biologie
a fost răspuns
Padure ce con tine si foioase si conifere
Răspuns :
Macoveistefan
Macoveistefan
08-08-2016
⊕Padurea care prezinta în componența ei si foioase și conifere se numeste →padure mixta←.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ajutor ,e Urgent,dau Coroana!! Nu Luati In Seama Numerele
Gasiti 5 Exemple De Verbe Auxiliare Din Textul Morometii ! Va Roggg,ajutati Ma,dau Coroana
Ajutor...casutele Pentru Pasari Au Lucrat 75 De Persoane......luni Au Lucrat 28 De Parinti ....iar Copii De 2 Ori Mai Putini.....celelate Persoane Au Lucrat Mar
Din Împărțirea A Doua Nr Naturale Se obtine Catul 11 Si Restul 13. Afla, Numerele Stiind Ca Diferenta Dintre Ele Este 913
Obtineti Fracti Ireductibile Prin Sinplificare:2supra 12,18supra12,36supra24,20supra30,28supra42,
Din Cel Mai Mare Număr De Doua Cifre Scade Cel Mai Mic Număr De Doua Cifre Diferite Cu Cât Este Mai Mare Numărul Obținut Decât Numărul 42 ?
Vă Rog, Am Nevoie Să Mă Ajutați! Ex 5
Suma Cifrelor Unui Număr De Două Cifre Are Cea Mai Mică Valoare Posibilă 1 Și Cea Mai Mare Valoare Posibilă 18 Dați Câte Un Exemplu De Număr De Două Cifre
Explicati Urmatoarele Fenomene Din Natura: Ploaia Roua Ceata Formarea Norilor Vreau Definitii Nu Dat Cu Parerea
Cuvant Cu Sens Asemanator Pentru "hăuri"!!!( Va Rog Sa-mi Spuneti Si Ce Inseamna!)