RO Study
👤
Panda223
Panda223
07-08-2016
Matematică
a fost răspuns
4 .a) Va rog. E urgent
Răspuns :
JupiterNight
JupiterNight
07-08-2016
Unghiurile sunt alterne-interne si sunt egale ⇒ x = 30°
Answer Link
Cristinatibulca
Cristinatibulca
07-08-2016
x=30°, deoarece sunt unghiuri alterne interne
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 23+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doua Numere Naturale Sunt Astfel Incat Diferenta Lor Sa Fie 226 ,iar Primul Adunat Cu 2 Este De 8 Ori Mai Mic Decat Celalalt .care Sunt Numerele
Fromulati Doar O Idee Principala ;Pinguinii Sunt Forte Buni Inotatori Si Scufundatori ( Aproape Ca Zbora Prin Apa ) Si Ca Pot Ramane Sub Apa Aproape 18 Minute.V
Va Rog , O Explicate Mai Detaliata (ca Sa Inteleg).
AZI AM EXAMEN LA ENGLEZA VO ROG AM O INTREBARE UN ESEU DE EX II SCRIU PRIETENEI MELE CA AM FOST LA SPITAL DECE AM FOST SI TREBUIE SA II SCRIUU DOCTORULUI CUM MA
Antonime Pt : Chiulangiu Si Naivitate
Mai Multe Persoane Vor Sa Cumpere Un Obiect Daca Fiecare Persoana Ar Contribui Cu Cate 30 De Lei , Nu Ajung 40 De De Lei , Iar Daca Fiecare Ar Contribui Cu Cate
Cum Imi Exprim Opinia In Legatura Cu Un Text Epic?Am Nevoie De Doua Argumente , Si Nu Stiu Ce Sa Scriu La Ele.E Vorba Despre Un Fragment Din Romanul Neamul Soim
Construiti O Fraza Alcatuita Din Doua Propoziti In Care Exista O Propozitia Suboordonatoare Predicativa Introdusa Prin Advarbul Relativ Cum
Daca Un Bilet La Cinema Costa 45 De Lei,iar Unu Pentru Un Copil 15,aflati:a) Cu Cat % Este Mai Ieftin Biletul Copiilor.b)Cu Cat Se Reduce Pretul Daca Pt Un Grup
Cel Mai Mic Numar Natural Care Impartit Pe Rand la 3 Si la 5 Da De Fiecare Restul 2 Si Catul Diferit De 0 Este Egal....Vreau Rezolvarea Nu Doar Raspunsul! Mul