RO Study
👤
Deadea4
Deadea4
05-08-2016
Matematică
a fost răspuns
ma poate ajuta cineva imagina asta
Răspuns :
Bujorandrei
Bujorandrei
05-08-2016
63,77,14,126,63,0
Sper ca te-am ajutat.Funda?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 52+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
VĂ ROG MULT!! Continuaţi Fragmentul Ccu Cat Vreti Voi. Cu Cât Ne Apropiam Mai Mult De Terra Totul Ni Se Părea Banal. Auzi, Noaptea Pe Terra Este Întuneric, Es
Compunere Tip Scrioare Catre Un Prieten Indepartat Caruia Sa Ii Prezinti Despre Frumusetea Marii Negre
Ana Il Mustra Pe Alin:-Treci La Teme !! Apoi Te Plangi La Mine Ca De Ce Iei 4 !-Nu Vreau ! Nu Imi Zici Tu Ce Sa Fac !Daca Ana Ar Avea O Vina Ce Vina Ar Avea ?P.
Unde Trebuie Situat Punctul De Sprijin Pentru O Ranga Cu Lungimea De 2m, Daca Actionand Asupra Ei Cu O Forta De 800 N Ridicam O Masina Cu Greutatea De 32 Kilone
Contruieste O Fraza Alcatuita Din Doua Propozitii In Care Sa Existe O Propozitie Subordonata Predicativa,introdusa Printr-un Pronume Relativ
O Baza A Unui Trapez Are Lungimea De 15 Cm, Iar Lungimea Liniei Mijlocii Este Egala Cu 18 Cm. Aflati Lungimea Celeilalte Baze. Va Rog Scrieti Ca Pe Caiet!
Raspundeti ...Domnul Vocea De Barbu Stefanescu Delavrancea1).Titlu Operei (structura,semnificatie)..................................................2).Locul Des
Opinia Mea Despre Textul Amintiri De Alecs Ross .Multumesc .
Descrierea Adăpostul Căprioarei
Se Considera Multimea A={-4,-2,6,3,2/5,√5;3,(25);√5,(4);44/7;√45A Intersectat Cu N,A Intersectat Cu Z ,A Intersectat Cu Q,A Intersectat Cu(Z-N),A Intersectat (R