RO Study
👤
Cristal4
Cristal4
04-08-2016
Limba română
a fost răspuns
Va rooooggg ajutați-mă!
Dau funda!!!!
Răspuns :
Denisafarcle
Denisafarcle
05-08-2016
1: natura
2:vantul si rouaj
3:frumoasa si placut
la 4 ma mai gandesc
Answer Link
Аноним
Аноним
05-08-2016
1."Natura", 2. "Roua", "floarea", 3. "Frumoasa", "plăcut", 4. Atmosfera din versurile de mai sus este de liniște sufleteasca, pace, armonie, si dragoste fata de natura. Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați!!! Plssss!! E Despre Coreea De Sud! Vă Rog Din Tot Sufletul
Ex 3 Va Rog Dau Cororana!!
1. În Figura Alăturată, Triunghiul ABC Este Astfel Încât AB > AC. Unghiurile Triunghiului Scrise În Ordinea Descrescătoare A Măsurilor Sunt: A)C Mai Mare Dec
10 Asociază Fragmentul Din Bătrânul Cel Bun Din Strada Speranţei, De Lleana Vulpescu, Literar Studiat Sau Citit Ca Lectură Suplimentară, În 50 - 100 De Cuvinte,
Dacă Numerele Prime A,b,c Cu A<b<c,satisfac Relația 1/a+1/b+1c=41/42, Atuci A+b+c=?
(2x+1)/(4x+3)=1/3 X∈Q \ (-3\4)
O Compunere Despre Ați Făcut În Vacanță Folosind Verbele La Perfect Compus Și Viitor Apropiat . Va Rog Ajutațima Dau Coroană
În Figura Alăturată Este Reprezentat Pătratul ABCD. Punctele M Şi N Aparțin Segmentelor DC, Respectiv BC, Astfel Încât Unghiul DAM = Unghiul BAN = 30°. Dacă A
Lucrati Exercițiul Cu Rezolvare Completa Pe O Foaie Ex 4
Va Rog Abonați-vă La Mine Am Făcut O Provocare Cu Prietena Mea Care Are Cei Mi Mulți Abonați Va Rog Abonați-vă