RO Study
👤
Adonis1
Adonis1
03-08-2016
Limba română
a fost răspuns
scrie o propozitie cu a ospata
Răspuns :
Nicolaerobert2
Nicolaerobert2
03-08-2016
El se ospata cu bucatele de pe masa
Answer Link
Alice48
Alice48
03-08-2016
Regele ii ospateaza pe boieri cu bucate alese.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stratul De Ciocolată De Pe Un Tort De Forma Unui Cuboid (a Se Vedea Desenul) Ocupă 15% Din Volumul Tortului.a) Ce Volum Ocupă Tortul?b) Ce Volum Ocupă Ciocolata
ROMÂNĂ1 PIESE DE PUZZLE • Realizează Corespondența Între Etichete Pentru A Forma Enunturi.Charlie Își Termina CastronulCcea Mai Mare Din Lume.se Luminau De Bucu
Observa Regula Si Completeaza Sirurilea)100 200 400 .... B) 37 74 148....c) ... .... ....Inventează O Regula Pentru Şirul Numeric C.
La Jocul De Sah, Mutarea Permisă Pentru Cal Este In Formă De L" Ca In Oricare Dinligurile De Mai JosCalul Se Află În Poziţia C4 Pe Tabla De Sah Si Trebuie Să Aj
Se Dă Textul: „ I-am Cerut Lui Andrei Să Spună Definiţia Gramaticii. După Trei Luni De La Învătarea Acesteia, El Mi-a Răspuns Cu Siguranţă.Selectaţi Verbele Din
Dau Coroana Urgent Va Rog Frumos
X Pe 2 <1+ X Pe 3vă Rog Și Pe Asta
P=2(l+L)=2(25+20)= A=l*L=20*25=rezolvati Ex
Alcătuiește O Frază În Care Să Existe O Propoziție Completivă Indirectă, Introdusă Prin adjectivul Pronominal Relativ Care, Al Cărei Termen Regent Să Fie Verbul
Textul 1 Într-o Iarnă, Pe Când Eram Bucher Și Mă Bucuram De Prima Mea Vacanță De Crăciun – Simțind Că Încep A Avea Putere Și Drepturi Pe Lume, Cerui Cu Plân