RO Study
👤
Apasarata1
Apasarata1
28-07-2016
Matematică
a fost răspuns
182 de zile în luni cât este?
Răspuns :
Tainic666
Tainic666
28-07-2016
Răspunsul este 6 luni .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 78+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Un Nume Pentru Echipa Mea.. Am Un Concurs La Istorie Despre 1 Decembrie. Celelalte Și-au Ales Numele, Dar Noi Nu.. Ma Puteți Ajuta, Va Rog?
Mihai Are 9 Scoici Mioara De 4 Ori Mai Multe Cu Cate Scoici Are Mioara Decat Mihai
Cine Imi Poate Spune Cateva Propozitii Despre Cum Sa Iti Faci Prieteni ??in Franceza
Rezultatul Calculului (5/21−3/14)⋅[0,(3)+15/18] Este:
O Propozitie Cu Le Critique Si Una Cu La Critique.
Calculati Suma Tuturor Numerelor Naturale Pare Mai Mari Decat 4 Mai Mici Decat 14
Citeste Fragmentul Principal ;Romanii Au Invins Ostire Turcilor .Stefan Cel Mare A Daruit Celor Sapte Vitejii Cite Un Munte.Acesta Era Rasplata Pentru Vitejia L
Care Este Subiectul Din Propozitia : Cel Dintai Omat Moale Sta Pe Bradetul Nelinistit Deasupra , Si Pe Carari Era Numai Un Pospai Subtire . Prin Ce Este Exprima
Suma A 3 Numere Este 175 .daca Adunam La Fiecare Dintre Acestea Acelasi Nr. Se Obtin Sumele 64,72 Si 99.care Sunt Cele 3 Nr.
Am O Dilema La O Problema Care Suna Asa:Un Triunghi Are Laturile De 124m,62m Si 86m.Sa Se Afle Perimetrul Triunghiului Care Are Laturile De 24 Ori Mai Mari Deca